
Matjessill med medelhavssmaker
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 5 minuter
4 portioner
- 250 g avrunnen matjesfilé
- 0.5 liten strimlad rödlök
- 10 halverade körsbärstomater
- 1.5 dl grovhackade kalamataoliver
- 1 skivad röd chili
- 2 msk kapris
- 2 msk vitvinsvinäger
- 1.5 dl olivolja
Gör så här
- Skär sillfiléerna i bitar och blanda ihop med resten av ingredienserna. Lägg i en burk eller skål och servera direkt. Går även bra att servera dagen efter.
- God att ha på julbordet men även att äta med en bit surdegsbröd.
Matjessill med medelhavssmaker
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 5 minuter
4 portioner
Gör så här
- Skär sillfiléerna i bitar och blanda ihop med resten av ingredienserna. Lägg i en burk eller skål och servera direkt. Går även bra att servera dagen efter.
- God att ha på julbordet men även att äta med en bit surdegsbröd.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!