Marinerade rädisor med sesam

Marinerade rädisor med sesam

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Den sötsyrliga sojamarinaden ger rädisorna rätt karaktär

Tillagningstid: 5 minuter
4 portioner
  • 1 knippe rädisa
  • 0.5 msk japansk soja
  • 0.5 msk risvinsvinäger
  • 0.5 tsk sesamolja
  • 0.5 tsk honung
  • 2 tsk sesamfrön, vita eller svarta

Gör så här

  1. Ansa rädisorna och skär i kvartar.
  2. Blanda soja, risvinäger, sesamolja och honung till en vinägrett. Vänd runt rädisorna i vinägretten.
  3. Rosta sesamfröna i en torr stekpanna tills de är gyllene och börjar poppa.
  4. Strö över fröna och servera direkt.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Marinerade rädisor med sesam
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 1 knippe rädisa
  • 0.5 msk japansk soja
  • 0.5 msk risvinsvinäger
  • 0.5 tsk sesamolja
  • 0.5 tsk honung
  • 2 tsk sesamfrön, vita eller svarta

Marinerade rädisor med sesam

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Den sötsyrliga sojamarinaden ger rädisorna rätt karaktär

Tillagningstid: 5 minuter
4 portioner

Gör så här

  1. Ansa rädisorna och skär i kvartar.
  2. Blanda soja, risvinäger, sesamolja och honung till en vinägrett. Vänd runt rädisorna i vinägretten.
  3. Rosta sesamfröna i en torr stekpanna tills de är gyllene och börjar poppa.
  4. Strö över fröna och servera direkt.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!