Marinerade rädisor med sesam
  • Tid 5 min

Marinerade rädisor med sesam

4 (2 betyg)

Den sötsyrliga sojamarinaden ger rädisorna rätt karaktär

  • Tillagningstid 5 min
  • Ingredienser 6

Ingredienser

4 portioner
  • 1 knippe rädisa
  • 0.5 msk japansk soja
  • 0.5 msk risvinsvinäger
  • 0.5 tsk sesamolja
  • 0.5 tsk honung
  • 2 tsk sesamfrön, vita eller svarta
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Ansa rädisorna och skär i kvartar.

  2. 2

    Blanda soja, risvinäger, sesamolja och honung till en vinägrett. Vänd runt rädisorna i vinägretten.

  3. 3

    Rosta sesamfröna i en torr stekpanna tills de är gyllene och börjar poppa.

  4. 4

    Strö över fröna och servera direkt.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar