För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Marinerade jordgubbar och papaya

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Jordgubbstider är härliga tider. En lite vuxnare efterrätt med smak av citronlikör toppad med syrlig yoghurt och knapriga mandlar.

Tillagningstid: 1 timme 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 lime, rivet skal och pressad saft
  • 2 msk honung
  • 0.5 dl citruslikör, t ex Cointreau
  • 0.5 liter rensade och delade jordgubbar
  • 0.5 liter skalad papaya eller melon, i bitar
  • 2 dl yoghurt 10 %
  • 0.5 dl kokosflingor eller rostad och flagad mandel

Gör så här

  1. Häll limesaft, rivet skal, honung och eventuellt likör över frukten. Låt gärna frukten marinera en timme.

Servering

Servera i skålar eller glas, toppa med en rejäl klick yoghurt. Strö över kokos eller mandel.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Snabba marängbakelser

(2)

Kardemummapannacotta med havtornstopping

(25)

Glasstårta med sockerkaka och tre sorters glass

(6)

Mocca-semifreddo med björnbär

(0)

Björnbärstårta med chokladbotten och citronfyllning

(69)

Jordgubbs- och rabarberkompott med mandeltäcke

(11)

Jordgubbssoppa med marshmallows

(14)

Lingon- och marängpaj

(4)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 1 lime, rivet skal och pressad saft
  • 2 msk honung
  • 0.5 dl citruslikör, t ex Cointreau
  • 0.5 liter rensade och delade jordgubbar
  • 0.5 liter skalad papaya eller melon, i bitar
  • 2 dl yoghurt 10 %
  • 0.5 dl kokosflingor eller rostad och flagad mandel

Marinerade jordgubbar och papaya

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Jordgubbstider är härliga tider. En lite vuxnare efterrätt med smak av citronlikör toppad med syrlig yoghurt och knapriga mandlar.

Tillagningstid: 1 timme 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Häll limesaft, rivet skal, honung och eventuellt likör över frukten. Låt gärna frukten marinera en timme.

Servering

Servera i skålar eller glas, toppa med en rejäl klick yoghurt. Strö över kokos eller mandel.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Snabba marängbakelser

(2)

Kardemummapannacotta med havtornstopping

(25)

Glasstårta med sockerkaka och tre sorters glass

(6)

Mocca-semifreddo med björnbär

(0)

Björnbärstårta med chokladbotten och citronfyllning

(69)

Jordgubbs- och rabarberkompott med mandeltäcke

(11)

Jordgubbssoppa med marshmallows

(14)

Lingon- och marängpaj

(4)