Marinerad ost med oliver och paprika

Marinerad ost med oliver och paprika

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(0)

Magnifik kryddig ostblandning med olivolja, timjan och chili.

Tillagningstid: 10 minuter
300 g
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 300 g hushålls- eller fetaost i små tärningar
  • 1 urkärnad röd chili i tunna skivor
  • 1 dl små svarta oliver
  • 1 msk torkad timjan och/eller basilika
  • 100 g grillad strimlad paprika (på burk)
  • 0.5 dl olivolja (eller efter smak)

Gör så här

  1. Varva försiktigt alla ingredienser utom oljan i en burk, ta även med lite marinad från paprikan. Häll på olja så att det täcker.
  2. Låt marinera i kylen några timmar, gärna över natten. Håller sig ett par veckor i kylen.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Stekt tofu och ostfyllda jalapeños

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Vegetarisk pizza bianco på grillen

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Nässel- och prästostdipp

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Filodegsknyten med Västerbottensost

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Chèvregratinerade kronärtskocksbottnar

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Enchiladas med kyckling

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Enkel potatisgratäng

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Blomkålspizza med gruyèreost

Betyg
Betyg
(3)
Marinerad ost med oliver och paprika
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 300 g hushålls- eller fetaost i små tärningar
  • 1 urkärnad röd chili i tunna skivor
  • 1 dl små svarta oliver
  • 1 msk torkad timjan och/eller basilika
  • 100 g grillad strimlad paprika (på burk)
  • 0.5 dl olivolja (eller efter smak)

Marinerad ost med oliver och paprika

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(0)

Magnifik kryddig ostblandning med olivolja, timjan och chili.

Tillagningstid: 10 minuter
300 g
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Varva försiktigt alla ingredienser utom oljan i en burk, ta även med lite marinad från paprikan. Häll på olja så att det täcker.
  2. Låt marinera i kylen några timmar, gärna över natten. Håller sig ett par veckor i kylen.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Stekt tofu och ostfyllda jalapeños

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Vegetarisk pizza bianco på grillen

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Nässel- och prästostdipp

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Filodegsknyten med Västerbottensost

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Chèvregratinerade kronärtskocksbottnar

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Enchiladas med kyckling

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Enkel potatisgratäng

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Blomkålspizza med gruyèreost

Betyg
Betyg
(3)