Marinerad fetaost med oliver

Marinerad fetaost med oliver

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(63)

God som plockmat och salladstillbehör.

Tillagningstid: 35 minuter
15 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 dl olivolja
  • 1 msk rosépeppar
  • 1 tsk torkad timjan
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • 2 lagerblad
  • 1 hackad eller pressad vitlöksklyfta
  • 0.5 krm nymalen svartpeppar (efter smak)
  • 200 g eller 400 g fetaost
  • 15 urkärnade kalamataoliver
  • 1 dl plockad färsk basilika

Gör så här

  1. Blanda olja, rosépeppar, timjan, vinäger, eventuellt lagerblad, vitlök och svartpeppar. Skär osten i kuber och lägg den i marinaden. Låt gärna dra 30 minuter.
  2. Lägg ett basilikablad på en ostkub, sedan en oliv och stick sist i en cocktailpinne. Gör likadant med resten. Ställ kuberna på ett uppläggningsfat.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Grillad halloumi med sallad

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Valnötspesto med Västerbottensost och rucola

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Ramslök- och tryffelost

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Filodegsknyten med Västerbottensost

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Brötchen med lax och färskost

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Grillade tapas

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Pepparkaksbollar med ädelost och dadlar

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Frasig minipizza

Betyg
Betyg
(29)
Marinerad fetaost med oliver
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 1 dl olivolja
  • 1 msk rosépeppar
  • 1 tsk torkad timjan
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • 2 lagerblad
  • 1 hackad eller pressad vitlöksklyfta
  • 0.5 krm nymalen svartpeppar (efter smak)
  • 200 g eller 400 g fetaost
  • 15 urkärnade kalamataoliver
  • 1 dl plockad färsk basilika

Marinerad fetaost med oliver

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(63)

God som plockmat och salladstillbehör.

Tillagningstid: 35 minuter
15 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda olja, rosépeppar, timjan, vinäger, eventuellt lagerblad, vitlök och svartpeppar. Skär osten i kuber och lägg den i marinaden. Låt gärna dra 30 minuter.
  2. Lägg ett basilikablad på en ostkub, sedan en oliv och stick sist i en cocktailpinne. Gör likadant med resten. Ställ kuberna på ett uppläggningsfat.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Grillad halloumi med sallad

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Valnötspesto med Västerbottensost och rucola

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Ramslök- och tryffelost

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Filodegsknyten med Västerbottensost

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Brötchen med lax och färskost

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Grillade tapas

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Pepparkaksbollar med ädelost och dadlar

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Frasig minipizza

Betyg
Betyg
(29)