Mango med mozzarella, chili, lime och koriander
  • Tid 10 min

Mango med mozzarella, chili, lime och koriander

5 (1 betyg)

Mango och mozzarella, en grymt god kombo!

  • Tillagningstid 10 min
  • Ingredienser 9

Ingredienser

6 bufféportioner
  • 2 ätmogna mango
  • 200 g buffelmozzarella
  • 4 msk olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • nymalen svartpeppar
  • 0.5 röd chili, tunt strimlad
  • 2 salladslökar, tunt strimlade
  • 0.5 kruka färsk koriander, grovt skuren
  • 1 lime, finrivet skal
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Skala mangon med kniv eller potatisskalare. Skär fruktköttet i bitar. Bryt mozzarellan i lika stora bitar.

  2. 2

    Fördela på serveringsfat eller portionstallrikar. Ringla över olja, salta och peppra. Strö över salladslök, chili och koriander. Riv ev över limeskal (det gröna) och servera direkt.

Tips

Bild på Sara Begner, Matkreatör, Coop
Det är viktigt att mangon är riktigt mogen.
Sara Begner, Matkreatör, Coop
Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar