Lunchlådesallad

Lunchlådesallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(7)

En god och matig sallad med fetost, zucchini och pesto.

Tillagningstid: 10 minuter
1 portion
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 dl kokt, kallt matvete
  • 2 msk pesto
  • 1 dl kidneybönor
  • 75 g tärnad fetaost
  • 0.5 dl hackade oliver
  • 0.5 dl soltorkade tomater
  • 0.5 strimald liten rödlök
  • 6 delade cocktailtomater
  • 1.5 dl riven zucchini
  • 8 basilikablad
  • Till servering:
  • rostade solroskärnor
  • bröd
  • hummus
  • krasse

Gör så här

  1. Blanda matvete med pesto och lägg i botten på en burk. Smaka ev av med salt.
  2. Lägg bönor, fetaost, oliver, soltorkade tomater och rödlök i lager ovanpå matvetet.
  3. Fortsätt med med tomater, zucchini och basilikablad.

Till servering

  1. Vid servering, strö över solroskärnorc och ät med bröd och hummus toppad med krasse.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anne Bouveng Teike

2014-02-05

Fantastiskt gott!

Liknande recept

Spara recept

Tomatsoppa i termos med fetaost och bönpasta

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Klassisk halloumiburgare

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Barnens gratinerade tomatpasta

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Tortillapizza med rostad majs- och gurksallad

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Köttbullar i tomat med grekisk ost

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Fetaostfyllda bakade paprikor

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Vegetarisk stroganoff

Betyg
Betyg
(134)
Spara recept

Pumpasoppa med fylld tortilla

Betyg
Betyg
(10)
Lunchlådesallad
14 st
  • Ingredienser (14)
  • 2 dl kokt, kallt matvete
  • 2 msk pesto
  • 1 dl kidneybönor
  • 75 g tärnad fetaost
  • 0.5 dl hackade oliver
  • 0.5 dl soltorkade tomater
  • 0.5 strimald liten rödlök
  • 6 delade cocktailtomater
  • 1.5 dl riven zucchini
  • 8 basilikablad
  • Till servering:
  • rostade solroskärnor
  • bröd
  • hummus
  • krasse

Lunchlådesallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(7)

En god och matig sallad med fetost, zucchini och pesto.

Tillagningstid: 10 minuter
1 portion
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda matvete med pesto och lägg i botten på en burk. Smaka ev av med salt.
  2. Lägg bönor, fetaost, oliver, soltorkade tomater och rödlök i lager ovanpå matvetet.
  3. Fortsätt med med tomater, zucchini och basilikablad.

Till servering

  1. Vid servering, strö över solroskärnorc och ät med bröd och hummus toppad med krasse.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anne Bouveng Teike

2014-02-05

Fantastiskt gott!

Liknande recept

Spara recept

Tomatsoppa i termos med fetaost och bönpasta

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Klassisk halloumiburgare

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Barnens gratinerade tomatpasta

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Tortillapizza med rostad majs- och gurksallad

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Köttbullar i tomat med grekisk ost

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Fetaostfyllda bakade paprikor

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Vegetarisk stroganoff

Betyg
Betyg
(134)
Spara recept

Pumpasoppa med fylld tortilla

Betyg
Betyg
(10)