För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Lins- och broccoliwok med fläskytterfilé

Betyg (1-5):
3.14 (7 betyg)

Färgglad wok med broccoli, linser och fläskytterfilé.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g fläskytterfilé
  • 1 msk olivolja
  • 500 g broccoli
  • 1 rödlök, strimlad
  • 2 vitlöksklyftor, tunt skivade
  • 1 tsk chiliflakes
  • 500 g linser, avrunna
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Putsa köttet och krydda runt om med salt och peppar. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn köttet runt om till fin stekyta.
  2. Lägg köttet i en ugnsform. Stek mitt i ugnen ca 25 min. Använd gärna en ugnstermometer, köttet är perfekt vid 65°.

Wok:

  1. Skär broccolin i mindre buketter och stjälken i tunna skivor. Hetta upp olja i en stekpanna eller wok och stek på hög värme ca 3 min.
  2. Skaka pannan då och då. Tillsätt lök, vitlök, chiliflakes och salt. Stek ytterligare någon minut. Vänd ner linserna och smaka av med salt. Skär köttet i tunna skivor och servera med woken.
  3. Skär köttet i tunna skivor och servera med woken.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Sven-Inge

2017-01-29

Lättsmält och gott!

Liknande recept

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(3)

Grillad fläskfilé taco de lux

(2)

Rödkål med rökt vildsvinsfläsk

(2)

Krämig grönkåls- och pumpagratäng

(12)

Thailändska minibiffar med bönsallad och zucchini

(15)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(182)

Köttfärssoppa tacostyle

(15)

Rostbiffsallad med dansk remouladsås

(7)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 500 g fläskytterfilé
  • 1 msk olivolja
  • 500 g broccoli
  • 1 rödlök, strimlad
  • 2 vitlöksklyftor, tunt skivade
  • 1 tsk chiliflakes
  • 500 g linser, avrunna
  • 0.5 tsk salt

Lins- och broccoliwok med fläskytterfilé

Betyg (1-5):
3.14 (7 betyg)

Färgglad wok med broccoli, linser och fläskytterfilé.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Putsa köttet och krydda runt om med salt och peppar. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn köttet runt om till fin stekyta.
  2. Lägg köttet i en ugnsform. Stek mitt i ugnen ca 25 min. Använd gärna en ugnstermometer, köttet är perfekt vid 65°.

Wok:

  1. Skär broccolin i mindre buketter och stjälken i tunna skivor. Hetta upp olja i en stekpanna eller wok och stek på hög värme ca 3 min.
  2. Skaka pannan då och då. Tillsätt lök, vitlök, chiliflakes och salt. Stek ytterligare någon minut. Vänd ner linserna och smaka av med salt. Skär köttet i tunna skivor och servera med woken.
  3. Skär köttet i tunna skivor och servera med woken.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Sven-Inge

2017-01-29

Lättsmält och gott!

Liknande recept

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(3)

Grillad fläskfilé taco de lux

(2)

Rödkål med rökt vildsvinsfläsk

(2)

Krämig grönkåls- och pumpagratäng

(12)

Thailändska minibiffar med bönsallad och zucchini

(15)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(182)

Köttfärssoppa tacostyle

(15)

Rostbiffsallad med dansk remouladsås

(7)