Laxtartar på rågbröd

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(15)

Goda små snittar med smak av lax, kapris och dijonsenap.

Tillagningstid: 20 minuter
15 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 300 g laxfilé (ska ha varit fryst i 72 timmar)
  • 0.5 dl kapris
  • 0.5 finhackad gul lök
  • 1 dl finhackade inlagda rödbetor
  • 2 äggulor
  • 1 msk dijonsenap
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 tsk salt
  • Servering:
  • 5 skivor surdegsbröd av råg
  • 100 g färskost
  • dillkvistar

Gör så här

  1. Tärna laxen så fint det går. Blanda fisken med resten av ingredienserna i en skål.
  2. Skär brödet i mindre bitar, cirka 5x5 centimeter, och bred på lite färskost. Fördela tartarblandningen i små klickar på varje bit och garnera med en liten dillkvist.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Enkel Janssons frestelse

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Limeströmming

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Deviled eggs – kryddade ägg

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Enkla gravlaxbakelser

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Parmesansnäckor med räkor och lax

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Brötchen med lax och färskost

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Ansjovisröra med brynt smör

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Gravad lax med rosépeppar

Betyg
Betyg
(14)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 300 g laxfilé (ska ha varit fryst i 72 timmar)
  • 0.5 dl kapris
  • 0.5 finhackad gul lök
  • 1 dl finhackade inlagda rödbetor
  • 2 äggulor
  • 1 msk dijonsenap
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 tsk salt
  • Servering:
  • 5 skivor surdegsbröd av råg
  • 100 g färskost
  • dillkvistar

Laxtartar på rågbröd

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(15)

Goda små snittar med smak av lax, kapris och dijonsenap.

Tillagningstid: 20 minuter
15 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Tärna laxen så fint det går. Blanda fisken med resten av ingredienserna i en skål.
  2. Skär brödet i mindre bitar, cirka 5x5 centimeter, och bred på lite färskost. Fördela tartarblandningen i små klickar på varje bit och garnera med en liten dillkvist.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Enkel Janssons frestelse

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Limeströmming

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Deviled eggs – kryddade ägg

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Enkla gravlaxbakelser

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Parmesansnäckor med räkor och lax

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Brötchen med lax och färskost

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Ansjovisröra med brynt smör

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Gravad lax med rosépeppar

Betyg
Betyg
(14)