Laxtartar på rågbröd
  • Tid 20 min

Laxtartar på rågbröd

2.79 (14 betyg)

Goda små snittar med smak av lax, kapris och dijonsenap.

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 11

Ingredienser

15 stycken
  • 300 g laxfilé (ska ha varit fryst i 72 timmar)
  • 0.5 dl kapris
  • 0.5 finhackad gul lök
  • 1 dl finhackade inlagda rödbetor
  • 2 äggulor
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 tsk salt
  • 0.5 tsk svartpeppar
Servering:
  • 5 skivor surdegsbröd av råg
  • 100 g färskost
  • dillkvistar
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Tärna laxen så fint det går. Blanda fisken med resten av ingredienserna i en skål.

  2. 2

    Skär brödet i mindre bitar, cirka 5x5 centimeter, och bred på lite färskost. Fördela tartarblandningen i små klickar på varje bit och garnera med en liten dillkvist.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar