Laxceviche med äpple

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.5 (2 betyg)

Otroligt elegant – superenkel att göra!

Tillagningstid: 10 min
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 300 g laxfilé av hög kvalitet
  • 1 syrligt äpple
  • 0.5 msk fänkålsfrön
  • 0.5 citron, finrivet skal (endast det gula) och saft
  • 0.5 tsk ättiksprit (12 %)
  • 2 tsk flytande honung
  • 1 tsk flingsalt
  • 2 salladslökar, fint strimlade
  • Till servering
  • fint knäckebröd
  • dillvippa

Gör så här

  1. Fintärna lax och äpple. Torrosta fänkålsfröna tills de doftar och har fin färg.
  2. Vänd runt laxen med citronskal, ättiksprit, honung och salt. Smaka av med citronsaft. Vänd ner äpple, lök och fänkålsfrön. Fördela i 8 snapsglas och toppa med dill.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Laxbakelse

Betyg
Betyg
(71)
Spara recept

Calamari med panko

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Klar lingonsill med rödlök och äpple

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Gravad lax med rosépeppar

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Gravad lax med sallad på fänkål, gurka, grönt äpple och dill

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Lax- och gösceviche

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Pepparrotssill

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Limeströmming

Betyg
Betyg
(0)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 300 g laxfilé av hög kvalitet
  • 1 syrligt äpple
  • 0.5 msk fänkålsfrön
  • 0.5 citron, finrivet skal (endast det gula) och saft
  • 0.5 tsk ättiksprit (12 %)
  • 2 tsk flytande honung
  • 1 tsk flingsalt
  • 2 salladslökar, fint strimlade
  • Till servering
  • fint knäckebröd
  • dillvippa

Laxceviche med äpple

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.5 (2 betyg)

Otroligt elegant – superenkel att göra!

Tillagningstid: 10 min
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Fintärna lax och äpple. Torrosta fänkålsfröna tills de doftar och har fin färg.
  2. Vänd runt laxen med citronskal, ättiksprit, honung och salt. Smaka av med citronsaft. Vänd ner äpple, lök och fänkålsfrön. Fördela i 8 snapsglas och toppa med dill.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Laxbakelse

Betyg
Betyg
(71)
Spara recept

Calamari med panko

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Klar lingonsill med rödlök och äpple

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Gravad lax med rosépeppar

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Gravad lax med sallad på fänkål, gurka, grönt äpple och dill

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Lax- och gösceviche

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Pepparrotssill

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Limeströmming

Betyg
Betyg
(0)