Calamari med panko

Calamari med panko

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(5)

Pankopanerade bläckfiskringar, calamares, med aioli och citron – en riktig hit!

Tillagningstid: 20 min
4 förrättsportioner
  • 400 g frysta bläckfiskringar (tinade)
  • 2 ägg
  • 3 dl panko ströbröd
  • 1 dl neutral olja, till stekning
  • 1 tsk salt
  • Till servering
  • aioli
  • citron

Gör så här

  1. Låt bläckfiskringarna rinna av på hushållspapper. Doppa dem i lättvispat ägg och sedan i ströbrödet blandat med salt.
  2. Hetta upp olja i en stekpanna och stek ringarna gyllene på båda sidor. Servera med aioli och citron.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Calamari med panko
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 400 g frysta bläckfiskringar (tinade)
  • 2 ägg
  • 3 dl panko ströbröd
  • 1 dl neutral olja, till stekning
  • 1 tsk salt
  • Till servering
  • aioli
  • citron

Calamari med panko

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(5)

Pankopanerade bläckfiskringar, calamares, med aioli och citron – en riktig hit!

Tillagningstid: 20 min
4 förrättsportioner

Gör så här

  1. Låt bläckfiskringarna rinna av på hushållspapper. Doppa dem i lättvispat ägg och sedan i ströbrödet blandat med salt.
  2. Hetta upp olja i en stekpanna och stek ringarna gyllene på båda sidor. Servera med aioli och citron.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!