Laxburgare med tsatsiki

Betyg (1-5):
4 (10 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
6 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (16)
  • 600 g ben- och skinnfri laxfilé
  • 0.5 finhackad rödlök
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 ägg
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 2 msk smör eller olivolja till stekning
  • Serveringsförslag:
  • tzatziki
  • hamburgerbröd
  • sallad
  • lökringar
  • tomat
  • Tzatsiki:
  • 0.5 gurka
  • 2 dl matyoghurt
  • 2 pressaade vitlöksklyftor
  • svartpeppar
  • olivolja

Gör så här

  1. Mixa laxen hastigt i en matberedare, bara så pass att fisken finfördelas. Blanda alla ingredienser och forma till burgare.
  2. Hetta upp lite smör eller olja i en stekpanna och stek burgarna på medelstark värme, cirka 3 minuter på varje sida.
  3. Tsatsiki: Riv gurkan på rivjärn och pressa ur vätskan så gott det går. Blanda gurka, yoghurt, vitlök, salt, peppar och vänd ner lite olivolja.

Servering

Servera med tzatziki, hamburgerbröd, sallad, lökringar och tomat.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Panerad fiskburgare med remouladsås

(9)

Våfflor med lax och rysk yoghurt

(5)

Fajitakryddad fisk i ugn

(7)

Grillad röding och spetskål med pepparrots- och dillsås

(1)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Sej med grillad paprika och parmesan

(110)

Krämig "jansson"

(0)

Klassik laxburgare

(2)
16 st
  • Ingredienser (16)
  • 600 g ben- och skinnfri laxfilé
  • 0.5 finhackad rödlök
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 ägg
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 2 msk smör eller olivolja till stekning
  • Serveringsförslag:
  • tzatziki
  • hamburgerbröd
  • sallad
  • lökringar
  • tomat
  • Tzatsiki:
  • 0.5 gurka
  • 2 dl matyoghurt
  • 2 pressaade vitlöksklyftor
  • svartpeppar
  • olivolja

Laxburgare med tsatsiki

Betyg (1-5):
4 (10 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
6 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mixa laxen hastigt i en matberedare, bara så pass att fisken finfördelas. Blanda alla ingredienser och forma till burgare.
  2. Hetta upp lite smör eller olja i en stekpanna och stek burgarna på medelstark värme, cirka 3 minuter på varje sida.
  3. Tsatsiki: Riv gurkan på rivjärn och pressa ur vätskan så gott det går. Blanda gurka, yoghurt, vitlök, salt, peppar och vänd ner lite olivolja.

Servering

Servera med tzatziki, hamburgerbröd, sallad, lökringar och tomat.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Panerad fiskburgare med remouladsås

(9)

Våfflor med lax och rysk yoghurt

(5)

Fajitakryddad fisk i ugn

(7)

Grillad röding och spetskål med pepparrots- och dillsås

(1)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Sej med grillad paprika och parmesan

(110)

Krämig "jansson"

(0)

Klassik laxburgare

(2)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies