Lättkokta rädisor med vispat smör
  • Tid 15 min

Lättkokta rädisor med vispat smör

0 (0 betyg)

  • Tillagningstid 15 min
  • Ingredienser 5

Ingredienser

4 portioner
  • 1 knippe rädisor
  • 75 g smör
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • tryffelolja
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Koka upp saltat vatten i en kastrull. Håll rädisorna i blasten och doppa ner dem i det kokande vattnet i ca 1 min. Använd en grillvante så att inte kokvattnet bränner handen, alternativt håll blasten med en tång.

  2. 2

    Vispa smör, olja och salt med elvisp till ett fluffigt smör. Smaksätt ev med några droppar tryffelolja.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar