Lammfärsbiffar och grillad ciabatta med aubergineröra

Betyg (1-5):
3.6 (10 betyg)

En lyxig middag, komplett med sås, bröd och biffar! Njut på tu man hand över ett plockfat eller laga extra mycket till buffé.

Tillagningstid: 40 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • Lammfärsbiffar med vitlök och persilja:
  • 400 g lammfärs
  • 4 finhackade vitlöksklyftor
  • 2 dl finhackad persilja
  • 2 krm svartpeppar
  • 2 msk olivolja
  • Grillad ciabatta med aubergineröra:
  • 2 msk olivolja
  • 1 halverad aubergine
  • 200 g smulad fetaost
  • 1 finhackad röd lök
  • 1 dl finhackad persilja
  • 3 krm svartpeppar
  • 1 msk flingsalt
  • 1 ciabatta

Gör så här

Lammfärsbiffar med vitlök och persilja

  1. Blanda färs, vitlök och kryddor, och forma till små biffar. Pensla biffarna med olivoljan och grilla ca 3-5 minuter på varje sida.

Grillad ciabatta med aubergineröra

  1. Pensla auberginehalvorna med olivoljan och grilla i ca 10 minuter på varje sida. Gröp ur aubergineköttet ur skalet och blanda med smulad fetaost, rödlök, persilja, salt och peppar. Dela brödet i fyra delar och pensla det med olivolja. Grilla några minuter på varje sida, strö över flingsalt.
  2. Servera med aubergineröra.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Pastasallad med lufttorkad skinka och sparris

(3)

Lasagne med nötfärs, grönkål, kanel och parmesan

(25)

Grillad entrecôte på grön kålsalladsbädd

(2)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

Kallmarinerad fläskytterfilé med kronärtskocksröra

(23)

Köttfärssoppa tacostyle

(12)

Italiensk sallad med belugalinser och grillad flankstek

(8)

Köttfärsbiffar med tomatchimichurri

(6)
13 st
  • Lammfärsbiffar med vitlök och persilja:
  • 400 g lammfärs
  • 4 finhackade vitlöksklyftor
  • 2 dl finhackad persilja
  • 2 krm svartpeppar
  • 2 msk olivolja
  • Grillad ciabatta med aubergineröra:
  • 2 msk olivolja
  • 1 halverad aubergine
  • 200 g smulad fetaost
  • 1 finhackad röd lök
  • 1 dl finhackad persilja
  • 3 krm svartpeppar
  • 1 msk flingsalt
  • 1 ciabatta

Lammfärsbiffar och grillad ciabatta med aubergineröra

Betyg (1-5):
3.6 (10 betyg)

En lyxig middag, komplett med sås, bröd och biffar! Njut på tu man hand över ett plockfat eller laga extra mycket till buffé.

Tillagningstid: 40 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

Lammfärsbiffar med vitlök och persilja

  1. Blanda färs, vitlök och kryddor, och forma till små biffar. Pensla biffarna med olivoljan och grilla ca 3-5 minuter på varje sida.

Grillad ciabatta med aubergineröra

  1. Pensla auberginehalvorna med olivoljan och grilla i ca 10 minuter på varje sida. Gröp ur aubergineköttet ur skalet och blanda med smulad fetaost, rödlök, persilja, salt och peppar. Dela brödet i fyra delar och pensla det med olivolja. Grilla några minuter på varje sida, strö över flingsalt.
  2. Servera med aubergineröra.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Pastasallad med lufttorkad skinka och sparris

(3)

Lasagne med nötfärs, grönkål, kanel och parmesan

(25)

Grillad entrecôte på grön kålsalladsbädd

(2)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

Kallmarinerad fläskytterfilé med kronärtskocksröra

(23)

Köttfärssoppa tacostyle

(12)

Italiensk sallad med belugalinser och grillad flankstek

(8)

Köttfärsbiffar med tomatchimichurri

(6)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies