Kycklingwrap med salsa och vitlökssås

Kycklingwrap med salsa och vitlökssås

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(30)

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 3 kycklingfiléer
  • 2 msk olivolja
  • 1 vitlöksklyfta, pressad
  • 1 tsk spiskummin
  • 2 paprikor, strimlade
  • 1 gul lök, strimlad
  • Till servering:
  • 40 g rucola
  • 2 dl gräddfil
  • 350 g tacosås chunky salsa (1 burk)
  • 1 lime, klyftad
  • 4 st tortillabröd

Gör så här

  1. Skär kycklingfilén i tunna strimlor. Hetta upp olja i en stekpanna. Stek kycklingen med vitlök och spiskummin.
  2. Lägg ner paprika och lök så fort kycklingen fått en stekyta. Stek ytterligare 4 min.
  3. Servera kycklingen i en wrap tillsammans med rucola, gräddfil och salsa, och lime vid sidan om.

Tips

Värm bröden hastigt i en torr stekpanna eller i mikron.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Petra

2016-03-15

Finns ingen vitlökssås i receptet...

Alicia

2014-12-26

Det var ett konstigt recept!

Liknande recept

Spara recept

Thainudlar med kycklingfärssås

Betyg
Betyg
(136)
Spara recept

Chicken BBQ-burger med bacon, mozzarella och rucola

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Kycklingfilé med pumpa

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Klassisk paella

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Kryddrubbade kycklingmedaljonger med raw slaw-sallad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Kycklingwok med cashewnötter

Betyg
Betyg
(102)
Spara recept

Kycklinggryta med ris

Betyg
Betyg
(95)
Spara recept

Grillad kyckling med parmesankräm

Betyg
Betyg
(4)
Kycklingwrap med salsa och vitlökssås
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 3 kycklingfiléer
  • 2 msk olivolja
  • 1 vitlöksklyfta, pressad
  • 1 tsk spiskummin
  • 2 paprikor, strimlade
  • 1 gul lök, strimlad
  • Till servering:
  • 40 g rucola
  • 2 dl gräddfil
  • 350 g tacosås chunky salsa (1 burk)
  • 1 lime, klyftad
  • 4 st tortillabröd

Kycklingwrap med salsa och vitlökssås

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(30)

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär kycklingfilén i tunna strimlor. Hetta upp olja i en stekpanna. Stek kycklingen med vitlök och spiskummin.
  2. Lägg ner paprika och lök så fort kycklingen fått en stekyta. Stek ytterligare 4 min.
  3. Servera kycklingen i en wrap tillsammans med rucola, gräddfil och salsa, och lime vid sidan om.

Tips

Värm bröden hastigt i en torr stekpanna eller i mikron.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Petra

2016-03-15

Finns ingen vitlökssås i receptet...

Alicia

2014-12-26

Det var ett konstigt recept!

Liknande recept

Spara recept

Thainudlar med kycklingfärssås

Betyg
Betyg
(136)
Spara recept

Chicken BBQ-burger med bacon, mozzarella och rucola

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Kycklingfilé med pumpa

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Klassisk paella

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Kryddrubbade kycklingmedaljonger med raw slaw-sallad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Kycklingwok med cashewnötter

Betyg
Betyg
(102)
Spara recept

Kycklinggryta med ris

Betyg
Betyg
(95)
Spara recept

Grillad kyckling med parmesankräm

Betyg
Betyg
(4)