Kycklingspett med rostad potatissallad

Betyg (1-5):
3.5 (4 betyg)

Färdiga kycklingspett underlättar matlagningen. Dessa är smaksatta med paprika och örter. Servera med en potatissallad med rostad färskpotatis, grillad paprika och fetaost.

Tillagningstid: 45 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (9)
  • 1 förpackning kycklingspett, paprika & örter (4 st)
  • Potatissallad:
  • 1 kg färskpotatis
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  • 2 grillad paprika, strimlade
  • 1 kruka basilika
  • 1 röd knipplök, strimlad
  • 150 g fetaost, smulad
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Blanda potatisen med olja och salt på en plåt med bakplåtspapper och rosta mitt i ugnen ca 30 min. Vänd runt potatis, paprika, basilikablad, lök och fetaost. Smaka av med salt och peppar.
  2. Grilla kycklingspetten tills de har fin färg och är klara igenom. Servera spetten med potatissalladen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Carin

2019-06-22

Potatis salladen var magisk god. Bäst hittills i sommar 😊

Liknande recept

Kycklingben med mangoglaze

(15)

Kycklingrullar med balsamicosky, belugalinser och sötpotatis

(36)

Kycklingben med röd coleslaw och örtpotatis

(5)

Lotta Lundgren - Chilikyckling med bakad sötpotatis

(40)

Panerad kyckling och potatiswok

(6)

Lime- och ingefärsmarinerad kyckling med sötpotatissallad

(7)

Tandoori-nuggets med rostad sötpotatis

(4)

Ugnsrostad kyckling med bakad sötpotatis och slaw

(5)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 1 förpackning kycklingspett, paprika & örter (4 st)
  • Potatissallad:
  • 1 kg färskpotatis
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  • 2 grillad paprika, strimlade
  • 1 kruka basilika
  • 1 röd knipplök, strimlad
  • 150 g fetaost, smulad
  • salt och svartpeppar

Kycklingspett med rostad potatissallad

Betyg (1-5):
3.5 (4 betyg)

Färdiga kycklingspett underlättar matlagningen. Dessa är smaksatta med paprika och örter. Servera med en potatissallad med rostad färskpotatis, grillad paprika och fetaost.

Tillagningstid: 45 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda potatisen med olja och salt på en plåt med bakplåtspapper och rosta mitt i ugnen ca 30 min. Vänd runt potatis, paprika, basilikablad, lök och fetaost. Smaka av med salt och peppar.
  2. Grilla kycklingspetten tills de har fin färg och är klara igenom. Servera spetten med potatissalladen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Carin

2019-06-22

Potatis salladen var magisk god. Bäst hittills i sommar 😊

Liknande recept

Kycklingben med mangoglaze

(15)

Kycklingrullar med balsamicosky, belugalinser och sötpotatis

(36)

Kycklingben med röd coleslaw och örtpotatis

(5)

Lotta Lundgren - Chilikyckling med bakad sötpotatis

(40)

Panerad kyckling och potatiswok

(6)

Lime- och ingefärsmarinerad kyckling med sötpotatissallad

(7)

Tandoori-nuggets med rostad sötpotatis

(4)

Ugnsrostad kyckling med bakad sötpotatis och slaw

(5)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies