För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Kycklingfärspanna med kikärtor

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Kycklingfärs med vitlök och timjan som kokar ihop med crème fraiche och vin och toppas med kikärtor.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 300 g kycklingfärs
  • 1 msk olivolja
  • 1 gul lök, finhackad
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 2 dl vitt vin
  • 1 dl vatten
  • 3 dl crème fraiche
  • 400 g kikärtor, sköljda, (på burk, bruttovikt)
  • salt och svartpeppar
  • 4 port. ris, till servering
  • färsk timjan, till garnering

Gör så här

  1. Stek kycklingfärsen i olja tills den är genomstekt. Tillsätt lök, vitlök och timjan och stek några minuter till. Häll i vin och vatten och låt sjuda ca 5 min.
  2. Rör ner crème fraiche och kikärtor och sjud ytterligare 5 min. Smaka av med salt och peppar. Servera med ris och garnera med timjan.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Asiatiska kycklingbiffar med mango chutney

(19)

Baconrullad kycklingfilé med svamprisotto

(48)

Barnens kyckling i ugn

(105)

Indisk rispanna

(12)

Tandoorikyckling med ris

(22)

Ugnskyckling med dijondressade rotfrukter och kryddigt ris

(0)

Barnens bästa kycklinggryta

(32)

Garam masala kyckling

(33)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 300 g kycklingfärs
  • 1 msk olivolja
  • 1 gul lök, finhackad
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 2 dl vitt vin
  • 1 dl vatten
  • 3 dl crème fraiche
  • 400 g kikärtor, sköljda, (på burk, bruttovikt)
  • salt och svartpeppar
  • 4 port. ris, till servering
  • färsk timjan, till garnering

Kycklingfärspanna med kikärtor

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Kycklingfärs med vitlök och timjan som kokar ihop med crème fraiche och vin och toppas med kikärtor.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stek kycklingfärsen i olja tills den är genomstekt. Tillsätt lök, vitlök och timjan och stek några minuter till. Häll i vin och vatten och låt sjuda ca 5 min.
  2. Rör ner crème fraiche och kikärtor och sjud ytterligare 5 min. Smaka av med salt och peppar. Servera med ris och garnera med timjan.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Asiatiska kycklingbiffar med mango chutney

(19)

Baconrullad kycklingfilé med svamprisotto

(48)

Barnens kyckling i ugn

(105)

Indisk rispanna

(12)

Tandoorikyckling med ris

(22)

Ugnskyckling med dijondressade rotfrukter och kryddigt ris

(0)

Barnens bästa kycklinggryta

(32)

Garam masala kyckling

(33)