Kycklinggryta med curry

Kycklinggryta med curry

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(38)

Kycklinggryta med curry, kokosmjölk och paprika - det är barnens bästa kycklinggryta det!

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 kycklingfiléer
  • 1 gul lök
  • 1 röd paprika
  • 1 citrongräs
  • 1 msk olja
  • 0.5 msk garam masala
  • 0.5 msk curry
  • 1 burk kokosmjölk (400 ml)
  • färsk koriander
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Skär kycklingfiléerna i bitar. Skala och skär löken i bitar eller strimlor. Skär paprikan i bitar. Banka på citrongräset med t ex en mortelstöt tills det delar sig.
  2. Stek kycklingen i olja. Rör runt och strö över salt. Häll i paprika och lök. Lägg i citrongräset. Blanda garam masala med curry och pudra över. Häll i kokosmjölken och låt småkoka under lock ca 8 min.
  3. Servera med ris. Toppa med koriander om du vill.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kycklingwok med nudlar och jordnötter

Betyg
Betyg
(49)
Spara recept

Burrito med kyckling

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Hoisinkyckling med bönris och picklad gurka

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Kycklingklubbor med blomkålsrisoni

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Wrap med grillade grönsaker, kyckling och tzatziki

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Schweizerschnitzel på kyckling med syrad tomatsallad

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Kyckling med sirapskål

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Kycklinglårfilé i ugn med vitlök

Betyg
Betyg
(148)
Kycklinggryta med curry
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 4 kycklingfiléer
  • 1 gul lök
  • 1 röd paprika
  • 1 citrongräs
  • 1 msk olja
  • 0.5 msk garam masala
  • 0.5 msk curry
  • 1 burk kokosmjölk (400 ml)
  • färsk koriander
  • 1 tsk salt

Kycklinggryta med curry

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(38)

Kycklinggryta med curry, kokosmjölk och paprika - det är barnens bästa kycklinggryta det!

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär kycklingfiléerna i bitar. Skala och skär löken i bitar eller strimlor. Skär paprikan i bitar. Banka på citrongräset med t ex en mortelstöt tills det delar sig.
  2. Stek kycklingen i olja. Rör runt och strö över salt. Häll i paprika och lök. Lägg i citrongräset. Blanda garam masala med curry och pudra över. Häll i kokosmjölken och låt småkoka under lock ca 8 min.
  3. Servera med ris. Toppa med koriander om du vill.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kycklingwok med nudlar och jordnötter

Betyg
Betyg
(49)
Spara recept

Burrito med kyckling

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Hoisinkyckling med bönris och picklad gurka

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Kycklingklubbor med blomkålsrisoni

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Wrap med grillade grönsaker, kyckling och tzatziki

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Schweizerschnitzel på kyckling med syrad tomatsallad

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Kyckling med sirapskål

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Kycklinglårfilé i ugn med vitlök

Betyg
Betyg
(148)