Kycklingburgare i rostat bröd

Betyg (1-5):
2.57 (7 betyg)

En lättlagad kycklingburgare som du toppar med dina favorittillbehör.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (12)
  • 500 g tunt skivad kycklingfilé
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk smör
  • 4 salladsblad
  • 0.5 portioner skivad gurka
  • 1 liten skivad rödlök
  • 1 skivad tomat
  • 8 brödskivor
  • 0.5 tsk salt
  • Hamburgerdressing:
  • 250 g kvarg 1%
  • 0.5 dl barbequesås

Gör så här

  1. Salta och peppra kycklingen. Hetta upp en stekpanna och stek filéerna i olja, ca 2 min per sida.
  2. Rosta eller stek brödskivorna i stekpannan.

Hamburgerdressing

  1. Blanda ihop kvarg och BBQ-sås till en hamburgerdressing.
  2. Fyll bröden med kyckling, sallad, tomat, gurka, lök och dressing.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kycklingben med mangoglaze

(15)

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

(7)

Fruktig couscous med grillad kycklingfilé

(1)

Chicken BBQ-burger med bacon, mozzarella och rucola

(14)

Grillad kyckling med parmesankräm

(2)

Garam masala kyckling

(31)

Citron- och saffranskyckling

(7)

Kycklingklubbor med blomkålsrisoni

(1)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 500 g tunt skivad kycklingfilé
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk smör
  • 4 salladsblad
  • 0.5 portioner skivad gurka
  • 1 liten skivad rödlök
  • 1 skivad tomat
  • 8 brödskivor
  • 0.5 tsk salt
  • Hamburgerdressing:
  • 250 g kvarg 1%
  • 0.5 dl barbequesås

Kycklingburgare i rostat bröd

Betyg (1-5):
2.57 (7 betyg)

En lättlagad kycklingburgare som du toppar med dina favorittillbehör.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Salta och peppra kycklingen. Hetta upp en stekpanna och stek filéerna i olja, ca 2 min per sida.
  2. Rosta eller stek brödskivorna i stekpannan.

Hamburgerdressing

  1. Blanda ihop kvarg och BBQ-sås till en hamburgerdressing.
  2. Fyll bröden med kyckling, sallad, tomat, gurka, lök och dressing.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kycklingben med mangoglaze

(15)

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

(7)

Fruktig couscous med grillad kycklingfilé

(1)

Chicken BBQ-burger med bacon, mozzarella och rucola

(14)

Grillad kyckling med parmesankräm

(2)

Garam masala kyckling

(31)

Citron- och saffranskyckling

(7)

Kycklingklubbor med blomkålsrisoni

(1)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies