För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Kycklingburgare i rostat bröd

Betyg (1-5):
2.57 (7 betyg)

En lättlagad kycklingburgare som du toppar med dina favorittillbehör.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g tunt skivad kycklingfilé
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk smör
  • 8 brödskivor
  • 4 salladsblad
  • 1 skivad tomat
  • 0.5 portioner skivad gurka
  • 1 liten skivad rödlök
  • 0.5 tsk salt
  • Hamburgerdressing:
  • 250 g kvarg 1%
  • 0.5 dl barbequesås

Gör så här

  1. Salta och peppra kycklingen. Hetta upp en stekpanna och stek filéerna i olja, ca 2 min per sida.
  2. Rosta eller stek brödskivorna i stekpannan.

Hamburgerdressing

  1. Blanda ihop kvarg och BBQ-sås till en hamburgerdressing.
  2. Fyll bröden med kyckling, sallad, tomat, gurka, lök och dressing.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Cheddarfyllda kycklingbiffar med jalapenodressing

(76)

Matig wrap med kyckling

(15)

Poké bowl med kyckling

(6)

Burrito med fajitakryddad kyckling

(54)

Hel kyckling med äppelcidersås

(46)

Salvia- och citronfylld kycklingrullad

(49)

Bruschetta med kyckling

(8)

Lotta Lundgren - Kyckling med blomkål och brända druvor

(40)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 500 g tunt skivad kycklingfilé
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk smör
  • 8 brödskivor
  • 4 salladsblad
  • 1 skivad tomat
  • 0.5 portioner skivad gurka
  • 1 liten skivad rödlök
  • 0.5 tsk salt
  • Hamburgerdressing:
  • 250 g kvarg 1%
  • 0.5 dl barbequesås

Kycklingburgare i rostat bröd

Betyg (1-5):
2.57 (7 betyg)

En lättlagad kycklingburgare som du toppar med dina favorittillbehör.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Salta och peppra kycklingen. Hetta upp en stekpanna och stek filéerna i olja, ca 2 min per sida.
  2. Rosta eller stek brödskivorna i stekpannan.

Hamburgerdressing

  1. Blanda ihop kvarg och BBQ-sås till en hamburgerdressing.
  2. Fyll bröden med kyckling, sallad, tomat, gurka, lök och dressing.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Cheddarfyllda kycklingbiffar med jalapenodressing

(76)

Matig wrap med kyckling

(15)

Poké bowl med kyckling

(6)

Burrito med fajitakryddad kyckling

(54)

Hel kyckling med äppelcidersås

(46)

Salvia- och citronfylld kycklingrullad

(49)

Bruschetta med kyckling

(8)

Lotta Lundgren - Kyckling med blomkål och brända druvor

(40)