
Kyckling paneng med krispiga grönsaker och ris
Betyg (1-5):
Stek färdigstrimlad kycklingfilé, redan kryddad med Paneng red curry, med grönsaker och häll på kokosmjölk så har du snabbt en härlig thailändsk kycklinggryta.
Tillagningstid: 30 min
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 600 g strimlad kycklingfilé Paneng Red Curry
- 0.5 msk neutral olja
- 1 röd paprika, strimlad
- 1 gul lök, strimlad
- 400 ml kokosmjölk
- 1 dl vatten
- Till servering:
- 3 dl ris, Expressris Thai Egg Fried
- 300 g Morot Julienne, Hackat & Klart
- 100 g färska böngroddar
- 0.5 kruka koriander
- 1 lime, i klyftor
Gör så här
- Stek kycklingen i olja i het panna till fin stekyta. Tillsätt grönsakerna och stek några minuter till. Tillsätt kokosmjölk och vatten och låt puttra ca 10 min.
- Tillaga riset enligt anvisningen på förpackningen. Servera kycklingen med riset, morot, böngroddar, koriander och limeklyftor.
Liknande recept
Kyckling paneng med krispiga grönsaker och ris
Betyg (1-5):
Stek färdigstrimlad kycklingfilé, redan kryddad med Paneng red curry, med grönsaker och häll på kokosmjölk så har du snabbt en härlig thailändsk kycklinggryta.
Tillagningstid: 30 min
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Stek kycklingen i olja i het panna till fin stekyta. Tillsätt grönsakerna och stek några minuter till. Tillsätt kokosmjölk och vatten och låt puttra ca 10 min.
- Tillaga riset enligt anvisningen på förpackningen. Servera kycklingen med riset, morot, böngroddar, koriander och limeklyftor.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!