Kyckling paneng med krispiga grönsaker och ris

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(9)

Stek färdigstrimlad kycklingfilé, redan kryddad med Paneng red curry, med grönsaker och häll på kokosmjölk så har du snabbt en härlig thailändsk kycklinggryta.

Tillagningstid: 30 min
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g strimlad kycklingfilé Paneng Red Curry
  • 0.5 msk neutral olja
  • 1 röd paprika, strimlad
  • 1 gul lök, strimlad
  • 400 ml kokosmjölk
  • 1 dl vatten
  • Till servering:
  • 3 dl ris, Expressris Thai Egg Fried
  • 300 g Morot Julienne, Hackat & Klart
  • 100 g färska böngroddar
  • 0.5 kruka koriander
  • 1 lime, i klyftor

Gör så här

  1. Stek kycklingen i olja i het panna till fin stekyta. Tillsätt grönsakerna och stek några minuter till. Tillsätt kokosmjölk och vatten och låt puttra ca 10 min.
  2. Tillaga riset enligt anvisningen på förpackningen. Servera kycklingen med riset, morot, böngroddar, koriander och limeklyftor.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kycklingwok med cashewnötter

Betyg
Betyg
(91)
Spara recept

Citron- och saffranskyckling

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Kycklingfilé med pumpa

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Garam masala kyckling

Betyg
Betyg
(43)
Spara recept

Pasta med kyckling och bacon

Betyg
Betyg
(42)
Spara recept

Saffranskyckling med aprikoser och äpplen

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Chicken BBQ-burger med bacon, mozzarella och rucola

Betyg
Betyg
(19)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 600 g strimlad kycklingfilé Paneng Red Curry
  • 0.5 msk neutral olja
  • 1 röd paprika, strimlad
  • 1 gul lök, strimlad
  • 400 ml kokosmjölk
  • 1 dl vatten
  • Till servering:
  • 3 dl ris, Expressris Thai Egg Fried
  • 300 g Morot Julienne, Hackat & Klart
  • 100 g färska böngroddar
  • 0.5 kruka koriander
  • 1 lime, i klyftor

Kyckling paneng med krispiga grönsaker och ris

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(9)

Stek färdigstrimlad kycklingfilé, redan kryddad med Paneng red curry, med grönsaker och häll på kokosmjölk så har du snabbt en härlig thailändsk kycklinggryta.

Tillagningstid: 30 min
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stek kycklingen i olja i het panna till fin stekyta. Tillsätt grönsakerna och stek några minuter till. Tillsätt kokosmjölk och vatten och låt puttra ca 10 min.
  2. Tillaga riset enligt anvisningen på förpackningen. Servera kycklingen med riset, morot, böngroddar, koriander och limeklyftor.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kycklingwok med cashewnötter

Betyg
Betyg
(91)
Spara recept

Citron- och saffranskyckling

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Kycklingfilé med pumpa

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Garam masala kyckling

Betyg
Betyg
(43)
Spara recept

Pasta med kyckling och bacon

Betyg
Betyg
(42)
Spara recept

Saffranskyckling med aprikoser och äpplen

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Chicken BBQ-burger med bacon, mozzarella och rucola

Betyg
Betyg
(19)