Kyckling paneng med krispiga grönsaker och ris

Betyg (1-5):
3 (2 betyg)

Stek färdigstrimlad kycklingfilé, redan kryddad med Paneng red curry, med grönsaker och häll på kokosmjölk så har du snabbt en härlig thailändsk kycklinggryta.

Tillagningstid: 30 min
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (11)
  • 600 g strimlad kycklingfilé Paneng Red Curry
  • 0.5 msk neutral olja
  • 1 röd paprika, strimlad
  • 1 gul lök, strimlad
  • 400 ml kokosmjölk
  • 1 dl vatten
  • Till servering:
  • 3 dl ris, Expressris Thai Egg Fried
  • 300 g Morot Julienne, Hackat & Klart
  • 100 g färska böngroddar
  • 0.5 kruka koriander
  • 1 lime, i klyftor

Gör så här

  1. Stek kycklingen i olja i het panna till fin stekyta. Tillsätt grönsakerna och stek några minuter till. Tillsätt kokosmjölk och vatten och låt puttra ca 10 min.
  2. Tillaga riset enligt anvisningen på förpackningen. Servera kycklingen med riset, morot, böngroddar, koriander och limeklyftor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Panerade kycklingbitar med kapris och olivsallad

(4)

Ugnsrostad kyckling med couscous

(11)

Fake fried chicken med coleslaw

(5)

Indisk ingefärskyckling

(7)

Marinerade thailändska kycklingben

(3)

Kycklingpiroger

(7)

Baconrullad kycklingfilé med svamprisotto

(48)

Lotta Lundgren - Chilikyckling med bakad sötpotatis

(40)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 600 g strimlad kycklingfilé Paneng Red Curry
  • 0.5 msk neutral olja
  • 1 röd paprika, strimlad
  • 1 gul lök, strimlad
  • 400 ml kokosmjölk
  • 1 dl vatten
  • Till servering:
  • 3 dl ris, Expressris Thai Egg Fried
  • 300 g Morot Julienne, Hackat & Klart
  • 100 g färska böngroddar
  • 0.5 kruka koriander
  • 1 lime, i klyftor

Kyckling paneng med krispiga grönsaker och ris

Betyg (1-5):
3 (2 betyg)

Stek färdigstrimlad kycklingfilé, redan kryddad med Paneng red curry, med grönsaker och häll på kokosmjölk så har du snabbt en härlig thailändsk kycklinggryta.

Tillagningstid: 30 min
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stek kycklingen i olja i het panna till fin stekyta. Tillsätt grönsakerna och stek några minuter till. Tillsätt kokosmjölk och vatten och låt puttra ca 10 min.
  2. Tillaga riset enligt anvisningen på förpackningen. Servera kycklingen med riset, morot, böngroddar, koriander och limeklyftor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Panerade kycklingbitar med kapris och olivsallad

(4)

Ugnsrostad kyckling med couscous

(11)

Fake fried chicken med coleslaw

(5)

Indisk ingefärskyckling

(7)

Marinerade thailändska kycklingben

(3)

Kycklingpiroger

(7)

Baconrullad kycklingfilé med svamprisotto

(48)

Lotta Lundgren - Chilikyckling med bakad sötpotatis

(40)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies