Kyckling med rotsaker och getostcrème

Betyg (1-5):
3.18 (50 betyg)

Kyckling och rotsaker, allt på samma på plåt, enklare kan det inte bli.

Tillagningstid: 35 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 8 st
  • 300 g palsternacka
  • 300 g morot
  • 400 g potatis
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk svartpeppar
  • 500 g kycklingfilé
  • Getostcrème :
  • 120 g getost
  • 1.5 dl grädde

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Skala och skär rotsakerna i grova bitar, cirka 3x3 centimeter. Skär potatisen i något mindre bitar eftersom den tar längre tid i ugnen. Använd en stor ugnsfast form eller plåt, vänd runt med olivolja, salt och peppar. .

Getostcrème

  1. Sätt in rotsakerna i ugnen. Lägg dit kycklingen efter 15 minuter och stek ytterligare 10-15 minuter.
  2. Mosa ihop grädde och getost till en kräm. Klicka på krämen medan kycklingen fortfarande är varm så att den smälter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Emelie

2012-08-15

Det verkar tyvärr som om den här crème fraichen har utgått ur arlas sortiment. Men jag provade att blanda egen, det gick alldeles utmärkt.

Agnetha

2012-03-19

Kyckling med rotsaker

Liknande recept

Kycklingfärsspett med grekisk sallad - Coop

(2)

Kalkon med sötpotatis - Coop

(5)

Grillad kyckling med parmesankräm - Coop

(2)

Kyckling- och mozzarellapizza - Coop

(2)

Pastagratäng med fylld pasta och fetaost - Coop

(19)

Caesarsallad med kyckling - Coop

(31)

Cheddarfyllda kycklingbiffar med jalapenodressing - Coop

(62)

Fyllda tomater med parmesan och kyckling - Coop

(10)
8 st
  • Ingredienser 8 st
  • 300 g palsternacka
  • 300 g morot
  • 400 g potatis
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk svartpeppar
  • 500 g kycklingfilé
  • Getostcrème :
  • 120 g getost
  • 1.5 dl grädde

Kyckling med rotsaker och getostcrème

Betyg (1-5):
3.18 (50 betyg)

Kyckling och rotsaker, allt på samma på plåt, enklare kan det inte bli.

Tillagningstid: 35 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Skala och skär rotsakerna i grova bitar, cirka 3x3 centimeter. Skär potatisen i något mindre bitar eftersom den tar längre tid i ugnen. Använd en stor ugnsfast form eller plåt, vänd runt med olivolja, salt och peppar. .

Getostcrème

  1. Sätt in rotsakerna i ugnen. Lägg dit kycklingen efter 15 minuter och stek ytterligare 10-15 minuter.
  2. Mosa ihop grädde och getost till en kräm. Klicka på krämen medan kycklingen fortfarande är varm så att den smälter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Emelie

2012-08-15

Det verkar tyvärr som om den här crème fraichen har utgått ur arlas sortiment. Men jag provade att blanda egen, det gick alldeles utmärkt.

Agnetha

2012-03-19

Kyckling med rotsaker

Liknande recept

Kycklingfärsspett med grekisk sallad - Coop

(2)

Kalkon med sötpotatis - Coop

(5)

Grillad kyckling med parmesankräm - Coop

(2)

Kyckling- och mozzarellapizza - Coop

(2)

Pastagratäng med fylld pasta och fetaost - Coop

(19)

Caesarsallad med kyckling - Coop

(31)

Cheddarfyllda kycklingbiffar med jalapenodressing - Coop

(62)

Fyllda tomater med parmesan och kyckling - Coop

(10)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies