Kyckling med grönkålssallad

Betyg (1-5):
3.8 (10 betyg)

Stekt kycklingfilé med en fräsch sallad på grönkål och matvete.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (9)
  • 4 kycklingfiléer
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 tsk olivolja
  • 1 tsk salt
  • Grönkålssallad
  • 100 g grönkål, i bitar
  • 1 citron
  • 2 avokado, tärnade
  • 1 förpackning (à 400g) matvete, kokt
  • 40 g parmesan, riven

Gör så här

  1. Krydda kycklingfiléerna med salt och peppar. Hetta upp olja i en stekpanna och stek på medelvärme tills kycklingen är genomstekt och har fin stekyta.

Grönkålssallad:

  1. Finriv skalet av citronen (endast det gula) över grönkålsbladen och pressa över saften.
  2. Krama runt bladen med fingrarna så de mjuknar lite. Vänd runt med matvete och avokado. Smaka av med salt och peppar och riv över parmesan.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Susanna

2017-02-22

Jag stekte grönkålen i olja istället nån minut så den blev lite frasig, jättegod maträtt

Liknande recept

Hoisinkyckling med bönris och picklad gurka

(0)

Kyckling- och nudelsoppa

(10)

Wrap med kyckling och coleslaw

(10)

Varma mackor med kyckling, soltorkade tomater och örter

(38)

Tortillapizza

(28)

Wrap med grillade grönsaker, kyckling och tzatziki

(8)

Thailändsk kycklingwok

(94)

Wrap med kyckling, avokado och sesamdressing

(10)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 4 kycklingfiléer
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 tsk olivolja
  • 1 tsk salt
  • Grönkålssallad
  • 100 g grönkål, i bitar
  • 1 citron
  • 2 avokado, tärnade
  • 1 förpackning (à 400g) matvete, kokt
  • 40 g parmesan, riven

Kyckling med grönkålssallad

Betyg (1-5):
3.8 (10 betyg)

Stekt kycklingfilé med en fräsch sallad på grönkål och matvete.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Krydda kycklingfiléerna med salt och peppar. Hetta upp olja i en stekpanna och stek på medelvärme tills kycklingen är genomstekt och har fin stekyta.

Grönkålssallad:

  1. Finriv skalet av citronen (endast det gula) över grönkålsbladen och pressa över saften.
  2. Krama runt bladen med fingrarna så de mjuknar lite. Vänd runt med matvete och avokado. Smaka av med salt och peppar och riv över parmesan.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Susanna

2017-02-22

Jag stekte grönkålen i olja istället nån minut så den blev lite frasig, jättegod maträtt

Liknande recept

Hoisinkyckling med bönris och picklad gurka

(0)

Kyckling- och nudelsoppa

(10)

Wrap med kyckling och coleslaw

(10)

Varma mackor med kyckling, soltorkade tomater och örter

(38)

Tortillapizza

(28)

Wrap med grillade grönsaker, kyckling och tzatziki

(8)

Thailändsk kycklingwok

(94)

Wrap med kyckling, avokado och sesamdressing

(10)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies