Kyckling i sötsur sås med ris

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

En riktig restaurangfavorit som är minst lika god hemma.

Tillagningstid: 35 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 14 st
  • 600 g kycklingfilé, strimlad
  • 1 gul lök, hackad
  • 2 vitlöksklyftor, hackade
  • 1 msk neutral olja
  • 400 g passerade tomater
  • 1 dl vatten
  • 1 apelsin, saften
  • 0.5 dl ketchup
  • 1 msk honung
  • 1 tsk salt
  • Till servering
  • 3 dl ris
  • 1 gul paprika, i stavar
  • 0.5 gurka, i stavar
  • 90 g böngroddar

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Fräs lök och vitlök i olja tills det blir mjukt utan att få färg.
  2. Lägg i kycklingen och stek ytterligare några minuter. Tillsätt tomater, vatten, apelsinsaft, ketchup, honung och salt. Sjud under lock ca 20 min.
  3. Servera kycklingen i såsen med ris, grönsaksstavar och böngroddar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Krämig pasta med kyckling - Coop

(68)

Kycklingsallad med quinoa, fetaost och granatäpple - Coop

(2)

Kycklingmackor caesar-style - Coop

(9)

Stekt anka med apelsinsås och ugnsstekt pumpa - Coop

(2)

Lotta Lundgren - Kyckling med fänkål och apelsin - Coop

(0)

Mexikansk ranchsallad med kyckling och avokadodressing - Coop

(0)

Ugnsstekt kyckling med tagliatelle och rucolapesto - Coop

(8)

Texmexsallad från grillmiddagen - Coop

(1)
14 st
  • Ingredienser 14 st
  • 600 g kycklingfilé, strimlad
  • 1 gul lök, hackad
  • 2 vitlöksklyftor, hackade
  • 1 msk neutral olja
  • 400 g passerade tomater
  • 1 dl vatten
  • 1 apelsin, saften
  • 0.5 dl ketchup
  • 1 msk honung
  • 1 tsk salt
  • Till servering
  • 3 dl ris
  • 1 gul paprika, i stavar
  • 0.5 gurka, i stavar
  • 90 g böngroddar

Kyckling i sötsur sås med ris

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

En riktig restaurangfavorit som är minst lika god hemma.

Tillagningstid: 35 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Fräs lök och vitlök i olja tills det blir mjukt utan att få färg.
  2. Lägg i kycklingen och stek ytterligare några minuter. Tillsätt tomater, vatten, apelsinsaft, ketchup, honung och salt. Sjud under lock ca 20 min.
  3. Servera kycklingen i såsen med ris, grönsaksstavar och böngroddar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Krämig pasta med kyckling - Coop

(68)

Kycklingsallad med quinoa, fetaost och granatäpple - Coop

(2)

Kycklingmackor caesar-style - Coop

(9)

Stekt anka med apelsinsås och ugnsstekt pumpa - Coop

(2)

Lotta Lundgren - Kyckling med fänkål och apelsin - Coop

(0)

Mexikansk ranchsallad med kyckling och avokadodressing - Coop

(0)

Ugnsstekt kyckling med tagliatelle och rucolapesto - Coop

(8)

Texmexsallad från grillmiddagen - Coop

(1)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies