
Kronärtskocksbottnar med grön Skagenröra
Betyg (1-5):
Låt äpple, morot och selleri ta plats i den här varianten av "vegetarisk Skagenröran".
Tillagningstid: 15 minuter
7 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 390 g kronärtskocksbottnar på burk
- Grön skagenröra:
- 4 msk lätt crème fraiche
- 1 msk lättmajonnäs
- 1 skalat äpple i små tärningar
- 75 g grovriven morot (1 morot = ca 75 g)
- 1 msk hackad röd lök
- 0.5 dl hackad stjälk selleri
- 3 msk hackad gräslök
- 0.5 krm sambal oelek
- 1 krm salt
Gör så här
- Skölj kronärtskocksbottnarna och låt dem rinna av väl. Blanda alla ingredienser till röran och fördela den på bottnarna.
Servering
Servera som liten förrätt eller tilltugg.
Kronärtskocksbottnar med grön Skagenröra
Betyg (1-5):
Låt äpple, morot och selleri ta plats i den här varianten av "vegetarisk Skagenröran".
Tillagningstid: 15 minuter
7 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Skölj kronärtskocksbottnarna och låt dem rinna av väl. Blanda alla ingredienser till röran och fördela den på bottnarna.
Servering
Servera som liten förrätt eller tilltugg.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!