
Ägghalvor med avokado- och wasabikräm
Betyg (1-5):
Ägghalvor med avokado och skönt sting av wasabi, perfekt till påskbuffén eller midsommar. Recept av Eleonora Von Essen och Becca Sulocki.
Tillagningstid: 20 min
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 4 ägg
- 1 mogen avokado
- 2 msk crème fraiche
- 1 tsk pressad citronsaft
- 1 tsk wasabipasta
- 0.5 tsk vita sesamfrön och svarta
- 0.5 tsk färsk gräslök, fint skuren
Gör så här
- Koka äggen så att gulan är krämig, ca 5 min. Kyl ner i kallt vatten och skala direkt. Dela äggen i halvor.
- Mixa avokadon med crème fraiche och citron, smaka av med wasabipasta.
- Spritsa eller klicka krämen på ägghalvorna. Toppa med sesamfrön och gräslök.
Ägghalvor med avokado- och wasabikräm
Betyg (1-5):
Ägghalvor med avokado och skönt sting av wasabi, perfekt till påskbuffén eller midsommar. Recept av Eleonora Von Essen och Becca Sulocki.
Tillagningstid: 20 min
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Koka äggen så att gulan är krämig, ca 5 min. Kyl ner i kallt vatten och skala direkt. Dela äggen i halvor.
- Mixa avokadon med crème fraiche och citron, smaka av med wasabipasta.
- Spritsa eller klicka krämen på ägghalvorna. Toppa med sesamfrön och gräslök.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!