Krämig rödkålsslaw med pepparrot och granatäpple
  • Tid 20 min

Krämig rödkålsslaw med pepparrot och granatäpple

3.83 (6 betyg)

Färgstark ny favorit på julbordet som kombinerar krispigt och krämigt. Recept av: Eleonora Von Essen och Foto: Eva Hildén Smith

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 11

Ingredienser

6 bufféportioner
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 dl majonnäs
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 3 msk finriven pepparrot
  • 1 msk senap, original
  • 2 msk finhackad persilja
  • 0.5 tsk salt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 300 g rödkål, tunt skivad
  • 150 g morot, grovriven
  • 0.5 granatäpple
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Blanda crème fraiche, majonnäs, vinäger, pepparrot, senap, persilja, salt och peppar. Vänd ner kål och morot.

  2. 2

    Toppa slawen med utplockade granatäppelkärnor.

Sätt ett betyg

1 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • Lena

    Godsallad till julmaten, kan varmt rekommenderas