Krämig rödkålsslaw med pepparrot och granatäpple

Krämig rödkålsslaw med pepparrot och granatäpple

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(13)

Färgstark ny favorit på julbordet som kombinerar krispigt och krämigt. Recept av: Eleonora Von Essen och Foto: Eva Hildén Smith

Tillagningstid: 20 min
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 dl majonnäs
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 3 msk finriven pepparrot
  • 1 msk senap, original
  • 2 msk finhackad persilja
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 300 g rödkål, tunt skivad
  • 150 g morot, grovriven
  • 0.5 granatäpple
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Blanda crème fraiche, majonnäs, vinäger, pepparrot, senap, persilja, salt och peppar. Vänd ner kål och morot.
  2. Toppa slawen med utplockade granatäppelkärnor.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Håkan

2020-12-23

Samma här, har blivit en uppskattad tradition på julbordet

Anna

2020-12-22

Superfräsch och ett måste på julbordet sedan flera år tillbaka:-)

Lena

2018-01-04

Godsallad till julmaten, kan varmt rekommenderas

Liknande recept

Spara recept

Ägghalvor med avokado- och wasabikräm

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Laxsashimi

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Tortillawraps med chèvrekräm

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Asiatisk skaldjursröra på endivesallad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Grönkålsslaw

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Nektarin- och rökt paprikayoghurt

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Yoghurtsås med mynta

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Chorizo med bröd och olika toppingar

Betyg
Betyg
(3)
Krämig rödkålsslaw med pepparrot och granatäpple
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 dl majonnäs
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 3 msk finriven pepparrot
  • 1 msk senap, original
  • 2 msk finhackad persilja
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 300 g rödkål, tunt skivad
  • 150 g morot, grovriven
  • 0.5 granatäpple
  • 0.5 tsk salt

Krämig rödkålsslaw med pepparrot och granatäpple

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(13)

Färgstark ny favorit på julbordet som kombinerar krispigt och krämigt. Recept av: Eleonora Von Essen och Foto: Eva Hildén Smith

Tillagningstid: 20 min
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda crème fraiche, majonnäs, vinäger, pepparrot, senap, persilja, salt och peppar. Vänd ner kål och morot.
  2. Toppa slawen med utplockade granatäppelkärnor.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Håkan

2020-12-23

Samma här, har blivit en uppskattad tradition på julbordet

Anna

2020-12-22

Superfräsch och ett måste på julbordet sedan flera år tillbaka:-)

Lena

2018-01-04

Godsallad till julmaten, kan varmt rekommenderas

Liknande recept

Spara recept

Ägghalvor med avokado- och wasabikräm

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Laxsashimi

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Tortillawraps med chèvrekräm

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Asiatisk skaldjursröra på endivesallad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Grönkålsslaw

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Nektarin- och rökt paprikayoghurt

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Yoghurtsås med mynta

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Chorizo med bröd och olika toppingar

Betyg
Betyg
(3)