Krämig coleslaw med äpple och lingon

Betyg (1-5):
4.5 (4 betyg)

Ett sådant här tillbehör är helt perfekt på julbordet – passar verkligen till allt!

Tillagningstid: 10 min
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (9)
  • 1 rött äpple
  • 300 g spetskål
  • 1 dl majonnäs
  • 0.5 dl yoghurt 10%
  • 0.5 msk dijonsenap
  • 0.5 msk vinäger, t ex äppelcidervinäger
  • 1 msk finhackad persilja
  • 2 msk rårörda lingon
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Skär äpplet i fina strimlor och hyvla kålen tunt.
  2. Blanda majonnäs, yoghurt, senap, vinäger och persilja i en stor skål. Vänd ner kål och äpple. Rör i lingonen och smaka av med salt och peppar.

Tips

Spetskålen kan bytas mot både vitkål och rödkål.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Emma

2018-12-13

Grym! Numera en ”klassiker” på vårt julbord!

Liknande recept

Sangria med vitt vin och persika

(6)

Pavlova med jordgubbs- och rabarberkompott

(6)

Tortillachips med dipp och frukt

(1)

Mangobowl med kokos

(8)

Jordgubbs- och rabarberkompott med mandeltäcke

(11)

Somrig sallad med melon, jordgubbar och getost

(25)

Klar lingonsill med rödlök och äpple

(3)

Rabarber- och jordgubbsmousse

(17)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 1 rött äpple
  • 300 g spetskål
  • 1 dl majonnäs
  • 0.5 dl yoghurt 10%
  • 0.5 msk dijonsenap
  • 0.5 msk vinäger, t ex äppelcidervinäger
  • 1 msk finhackad persilja
  • 2 msk rårörda lingon
  • salt och svartpeppar

Krämig coleslaw med äpple och lingon

Betyg (1-5):
4.5 (4 betyg)

Ett sådant här tillbehör är helt perfekt på julbordet – passar verkligen till allt!

Tillagningstid: 10 min
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär äpplet i fina strimlor och hyvla kålen tunt.
  2. Blanda majonnäs, yoghurt, senap, vinäger och persilja i en stor skål. Vänd ner kål och äpple. Rör i lingonen och smaka av med salt och peppar.

Tips

Spetskålen kan bytas mot både vitkål och rödkål.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Emma

2018-12-13

Grym! Numera en ”klassiker” på vårt julbord!

Liknande recept

Sangria med vitt vin och persika

(6)

Pavlova med jordgubbs- och rabarberkompott

(6)

Tortillachips med dipp och frukt

(1)

Mangobowl med kokos

(8)

Jordgubbs- och rabarberkompott med mandeltäcke

(11)

Somrig sallad med melon, jordgubbar och getost

(25)

Klar lingonsill med rödlök och äpple

(3)

Rabarber- och jordgubbsmousse

(17)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies