För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Krämig coleslaw med äpple och lingon

Betyg (1-5):
4.5 (4 betyg)

Ett sådant här tillbehör är helt perfekt på julbordet – passar verkligen till allt!

Tillagningstid: 10 min
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 rött äpple
  • 300 g spetskål
  • 1 dl majonnäs
  • 0.5 dl yoghurt 10%
  • 0.5 msk dijonsenap
  • 0.5 msk vinäger, t ex äppelcidervinäger
  • 1 msk finhackad persilja
  • 2 msk rårörda lingon
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Skär äpplet i fina strimlor och hyvla kålen tunt.
  2. Blanda majonnäs, yoghurt, senap, vinäger och persilja i en stor skål. Vänd ner kål och äpple. Rör i lingonen och smaka av med salt och peppar.

Tips

Spetskålen kan bytas mot både vitkål och rödkål.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Emma

2018-12-13

Grym! Numera en ”klassiker” på vårt julbord!

Liknande recept

Sodacrush

(4)

Snabba marängbakelser

(2)

Rabarber-gino med glass

(9)

Tortillachips med dipp och frukt

(1)

Mangobowl med kokos

(8)

Hallondaiquiri

(50)

Jordgubbsmousse med rabarber

(20)

Frozen cheesecake med jordgubbar och lime

(19)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 1 rött äpple
  • 300 g spetskål
  • 1 dl majonnäs
  • 0.5 dl yoghurt 10%
  • 0.5 msk dijonsenap
  • 0.5 msk vinäger, t ex äppelcidervinäger
  • 1 msk finhackad persilja
  • 2 msk rårörda lingon
  • salt och svartpeppar

Krämig coleslaw med äpple och lingon

Betyg (1-5):
4.5 (4 betyg)

Ett sådant här tillbehör är helt perfekt på julbordet – passar verkligen till allt!

Tillagningstid: 10 min
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär äpplet i fina strimlor och hyvla kålen tunt.
  2. Blanda majonnäs, yoghurt, senap, vinäger och persilja i en stor skål. Vänd ner kål och äpple. Rör i lingonen och smaka av med salt och peppar.

Tips

Spetskålen kan bytas mot både vitkål och rödkål.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Emma

2018-12-13

Grym! Numera en ”klassiker” på vårt julbord!

Liknande recept

Sodacrush

(4)

Snabba marängbakelser

(2)

Rabarber-gino med glass

(9)

Tortillachips med dipp och frukt

(1)

Mangobowl med kokos

(8)

Hallondaiquiri

(50)

Jordgubbsmousse med rabarber

(20)

Frozen cheesecake med jordgubbar och lime

(19)