Krämig citronsill med örter

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

Otroligt god och krämig sill med crème fraiche och blandade örter som persilja, körvel, gräslök och citron. Recept av Lena Söderström.

Tillagningstid: 15 min + tid i kylen
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g inläggningssill (5-minuterssill)
  • 2 dl crème fraiche
  • 1.5 dl majonnäs
  • 1 dl finhackade örter (t ex dill, persilja, körvel eller gräslök)
  • 0.5 citron

Gör så här

  1. Låt filéer rinna av. Skär dem i bitar. Blanda crème fraiche med majonnäs, finhackade örter (t ex dill, persilja, körvel, gräslök) och finrivet skal och saft av citron. Vänd ner sillen och låt gärna stå i kylskåp några timmar, eller över natten.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Paj på pålägg

Betyg
Betyg
(40)
Spara recept

Gormetrulle

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Krämig potatissallad med örter

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Tortillawraps med chèvrekräm

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Tonfiskröra på rågbröd

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Bakad potatis med tofuskagenröra

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Plättar med limeyoghurt och morotssylt

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Lök- och ansjovisfyllda ägg

Betyg
Betyg
(0)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 400 g inläggningssill (5-minuterssill)
  • 2 dl crème fraiche
  • 1.5 dl majonnäs
  • 1 dl finhackade örter (t ex dill, persilja, körvel eller gräslök)
  • 0.5 citron

Krämig citronsill med örter

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

Otroligt god och krämig sill med crème fraiche och blandade örter som persilja, körvel, gräslök och citron. Recept av Lena Söderström.

Tillagningstid: 15 min + tid i kylen
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Låt filéer rinna av. Skär dem i bitar. Blanda crème fraiche med majonnäs, finhackade örter (t ex dill, persilja, körvel, gräslök) och finrivet skal och saft av citron. Vänd ner sillen och låt gärna stå i kylskåp några timmar, eller över natten.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Paj på pålägg

Betyg
Betyg
(40)
Spara recept

Gormetrulle

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Krämig potatissallad med örter

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Tortillawraps med chèvrekräm

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Tonfiskröra på rågbröd

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Bakad potatis med tofuskagenröra

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Plättar med limeyoghurt och morotssylt

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Lök- och ansjovisfyllda ägg

Betyg
Betyg
(0)