Köttfärsbiffar utan ströbröd

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(16)

Kryddiga och smakrika köttfärsbiffar utan ströbröd med ägg, morot och lök. Smaksatta med vitlök och paprikapulver, gott och enkelt!

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g nötfärs
  • 1 ägg
  • 0.5 gul lök, finhackad
  • 1 morot, finriven
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 1.5 msk paprikapulver
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Blanda ihop färsen med ägg, lök, morot, vitlök, paprikapulver, salt och peppar.
  2. Forma till mindre biffar och stek i het panna i olivolja. Stek 2-3 min per sida.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Coop

2021-04-07

Hej Anne, tack för att du uppmärksammade oss på den här felskrivningen! Nu har vi ändrat till 0,5 tsk peppar - så får den som gillar peppriga biffar krydda på extra själv :) Lycka till i köket! /Elsa, webbredaktör

Anne

2021-04-06

En halv matsked svartpeppar! Sant eller felskrivning.... :-o

Liknande recept

Spara recept

Oxfilé med tartarsallad

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Baconlindad järpe med primörer

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Rostbiff med currypotatissallad

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Fläskfilégryta med champinjoner och palsternacksmos

Betyg
Betyg
(82)
Spara recept

Matig sallad med grillad biff och thaidressing

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Kött- och grönsakssoppa

Betyg
Betyg
(37)
Spara recept

Fläskfilé africana

Betyg
Betyg
(48)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 500 g nötfärs
  • 1 ägg
  • 0.5 gul lök, finhackad
  • 1 morot, finriven
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 1.5 msk paprikapulver
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 tsk salt

Köttfärsbiffar utan ströbröd

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(16)

Kryddiga och smakrika köttfärsbiffar utan ströbröd med ägg, morot och lök. Smaksatta med vitlök och paprikapulver, gott och enkelt!

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda ihop färsen med ägg, lök, morot, vitlök, paprikapulver, salt och peppar.
  2. Forma till mindre biffar och stek i het panna i olivolja. Stek 2-3 min per sida.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Coop

2021-04-07

Hej Anne, tack för att du uppmärksammade oss på den här felskrivningen! Nu har vi ändrat till 0,5 tsk peppar - så får den som gillar peppriga biffar krydda på extra själv :) Lycka till i köket! /Elsa, webbredaktör

Anne

2021-04-06

En halv matsked svartpeppar! Sant eller felskrivning.... :-o

Liknande recept

Spara recept

Oxfilé med tartarsallad

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Baconlindad järpe med primörer

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Rostbiff med currypotatissallad

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Fläskfilégryta med champinjoner och palsternacksmos

Betyg
Betyg
(82)
Spara recept

Matig sallad med grillad biff och thaidressing

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Kött- och grönsakssoppa

Betyg
Betyg
(37)
Spara recept

Fläskfilé africana

Betyg
Betyg
(48)