Köttbullar med blandfärs

Köttbullar med blandfärs

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(3)

Köttbullar på blandfärs som blir saftiga och riktigt goda. Vårt recept är enkelt och passar perfekt till gräddsås och lingon.

Tillagningstid: 35 min
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 0.5 dl ströbröd
  • 1 dl mjölk
  • 1 ägg
  • 1 gul lök
  • 500 g blandfärs
  • 1 tsk salt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • smör

Gör så här

  1. Blanda ströbröd med mjölk och ägg i en bunke och låt svälla ca 5 min.Riv gul lök med grova sidan av rivjärnet. Lägg köttfärs och löken i bunken.
  2. Häll i salt och svartpeppar.Rör om noga. Forma små bollar med blöta händer. Hetta upp en stekpanna och klicka i smör. Fyll halva stekpannan med köttbullar och stek tills de är genomstekta.

Tips

Ont om tid? Klicka ut smeten med en sked direkt i pannan i stället för att rulla bollar.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kryddade revbensspjäll med rödkål

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Grillad romansallad med bacon och caesardressing

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Mangosalsa

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Pastasallad med pesto och fetaost

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Rostbiffsallad med dansk remouladsås

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Ugnsomelett med rökt skinka

Betyg
Betyg
(40)
Spara recept

Grillade grönsaker med chunky kikärtsröra

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Regnbågslax

Betyg
Betyg
(1)
Köttbullar med blandfärs
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 0.5 dl ströbröd
  • 1 dl mjölk
  • 1 ägg
  • 1 gul lök
  • 500 g blandfärs
  • 1 tsk salt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • smör

Köttbullar med blandfärs

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(3)

Köttbullar på blandfärs som blir saftiga och riktigt goda. Vårt recept är enkelt och passar perfekt till gräddsås och lingon.

Tillagningstid: 35 min
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda ströbröd med mjölk och ägg i en bunke och låt svälla ca 5 min.Riv gul lök med grova sidan av rivjärnet. Lägg köttfärs och löken i bunken.
  2. Häll i salt och svartpeppar.Rör om noga. Forma små bollar med blöta händer. Hetta upp en stekpanna och klicka i smör. Fyll halva stekpannan med köttbullar och stek tills de är genomstekta.

Tips

Ont om tid? Klicka ut smeten med en sked direkt i pannan i stället för att rulla bollar.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kryddade revbensspjäll med rödkål

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Grillad romansallad med bacon och caesardressing

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Mangosalsa

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Pastasallad med pesto och fetaost

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Rostbiffsallad med dansk remouladsås

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Ugnsomelett med rökt skinka

Betyg
Betyg
(40)
Spara recept

Grillade grönsaker med chunky kikärtsröra

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Regnbågslax

Betyg
Betyg
(1)