Köttbullar med blandfärs

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Köttbullar på blandfärs som blir saftiga och riktigt goda. Vårt recept är enkelt och passar perfekt till gräddsås och lingon.

Tillagningstid: 35 min
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 0.5 dl ströbröd
  • 1 dl mjölk
  • 1 ägg
  • 1 gul lök
  • 500 g blandfärs
  • 1 tsk salt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • smör

Gör så här

  1. Blanda ströbröd med mjölk och ägg i en bunke och låt svälla ca 5 min.Riv gul lök med grova sidan av rivjärnet. Lägg köttfärs och löken i bunken.
  2. Häll i salt och svartpeppar.Rör om noga. Forma små bollar med blöta händer. Hetta upp en stekpanna och klicka i smör. Fyll halva stekpannan med köttbullar och stek tills de är genomstekta.

Tips

Ont om tid? Klicka ut smeten med en sked direkt i pannan i stället för att rulla bollar.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Rostbiff med currypotatissallad

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Oxfilé med tartarsallad

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Grillad kyckling med parmesankräm

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Knödel

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Frasig minipizza

Betyg
Betyg
(28)
Spara recept

Grillad paprikasallad med chipotlevinägrett

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Matig sallad med grillad biff och thaidressing

Betyg
Betyg
(13)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 0.5 dl ströbröd
  • 1 dl mjölk
  • 1 ägg
  • 1 gul lök
  • 500 g blandfärs
  • 1 tsk salt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • smör

Köttbullar med blandfärs

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Köttbullar på blandfärs som blir saftiga och riktigt goda. Vårt recept är enkelt och passar perfekt till gräddsås och lingon.

Tillagningstid: 35 min
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda ströbröd med mjölk och ägg i en bunke och låt svälla ca 5 min.Riv gul lök med grova sidan av rivjärnet. Lägg köttfärs och löken i bunken.
  2. Häll i salt och svartpeppar.Rör om noga. Forma små bollar med blöta händer. Hetta upp en stekpanna och klicka i smör. Fyll halva stekpannan med köttbullar och stek tills de är genomstekta.

Tips

Ont om tid? Klicka ut smeten med en sked direkt i pannan i stället för att rulla bollar.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Rostbiff med currypotatissallad

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Oxfilé med tartarsallad

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Grillad kyckling med parmesankräm

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Knödel

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Frasig minipizza

Betyg
Betyg
(28)
Spara recept

Grillad paprikasallad med chipotlevinägrett

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Matig sallad med grillad biff och thaidressing

Betyg
Betyg
(13)