Korngrynssallad med vax- och brytbönor

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (13)
  • 4 dl matkorn
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • 100 g vaxbönor
  • 100 g brytbönor
  • 100 g späda morötter
  • 1 finhackad vitlöksklyfta
  • 1 liten finstrimlad purjolök
  • 50 g spenat
  • 1 msk olivolja
  • 3 krm flingsalt
  • 1 dl bladpersilja
  • 2 msk färsk mejram
  • 0.5 dl rostade pinjenötter

Gör så här

  1. Koka korngrynen enligt anvisningen på förpackningen, och tillsätt buljongtärningen i vattnet. Koka vax- och brytbönorna samt morötterna i cirka 5 minuter. Häll av och lägg upp på ett serveringsfat.
  2. Fräs vitlök, purjolök och spenat i olja. Blanda fräset med korngrynen, bönorna och morötterna. Strö över salt, persilja och mejram. Garnera med pinjenötter. Servera till grillat kött eller fisk.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Klassiska falafel

(58)

Fantasticatomater med bönor i ugn

(6)

Kabanoss med färskpotatissallad

(33)

Jambalaya med kryddig korv

(28)

Falukorv med kryddig bönsallad

(13)

Ugnsbakade bönor med cream cheese

(14)

Lotta Lundgren - Panzanella express

(31)

Krispiga bönbollar i pitabröd med yoghurtsås

(12)
13 st
  • Ingredienser (13)
  • 4 dl matkorn
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • 100 g vaxbönor
  • 100 g brytbönor
  • 100 g späda morötter
  • 1 finhackad vitlöksklyfta
  • 1 liten finstrimlad purjolök
  • 50 g spenat
  • 1 msk olivolja
  • 3 krm flingsalt
  • 1 dl bladpersilja
  • 2 msk färsk mejram
  • 0.5 dl rostade pinjenötter

Korngrynssallad med vax- och brytbönor

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka korngrynen enligt anvisningen på förpackningen, och tillsätt buljongtärningen i vattnet. Koka vax- och brytbönorna samt morötterna i cirka 5 minuter. Häll av och lägg upp på ett serveringsfat.
  2. Fräs vitlök, purjolök och spenat i olja. Blanda fräset med korngrynen, bönorna och morötterna. Strö över salt, persilja och mejram. Garnera med pinjenötter. Servera till grillat kött eller fisk.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Klassiska falafel

(58)

Fantasticatomater med bönor i ugn

(6)

Kabanoss med färskpotatissallad

(33)

Jambalaya med kryddig korv

(28)

Falukorv med kryddig bönsallad

(13)

Ugnsbakade bönor med cream cheese

(14)

Lotta Lundgren - Panzanella express

(31)

Krispiga bönbollar i pitabröd med yoghurtsås

(12)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies