Korma vege

Betyg (1-5):
3.77 (13 betyg)

Aubegine smaksatt med en indisk sås med smak av kokos och koriander. Korma är en rätt som kommer från norra Indien.

Tillagningstid: 35 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (9)
  • 1 medelstor aubergine, i halvmånar
  • 2 medelstora zucchini, i halvmånar
  • 2 strimlade paprikor
  • 2 röda lökar, i klyftor
  • 1 msk olja
  • 400 g korma currysås
  • 2 msk plockad koriander
  • Tillbehör:
  • 3 dl råris, kokas enligt anvisning på förp.
  • 4 naanbröd

Gör så här

  1. Blanda grönsakerna i en ugnslångpanna, lägg eventuellt ett bakplåtspapper i botten först. Häll på oljan och rör om så att allt blir inoljat. Sätt in i mitten av ugnen och baka tills grönsakerna är mjuka men fortfarande ha sin spänst kvar, 20-25 minuter.
  2. Värm såsen i en gryta och blanda försiktigt i grönsakerna. Hetta upp och späd med vatten om det blir för tjockt. Strö på koriander.

Servering

Servera genast med tillbehören.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ulrika

2014-08-20

Är korma såserna verkligen veganska?

Mona

2013-12-12

Ett underbart recept! Önskar fler veganska recept! Det ligger i tiden!!!

Liknande recept

Aubergine i ugn med fårost

(2)

Köttfärsbiffar med tomatchimichurri

(6)

Fish tacos deluxe

(32)

Vegopizza på kikärtsbotten

(18)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Enkel tomatsoppa med grädde

(41)

Räksallad med japansk dressing

(90)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(8)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 1 medelstor aubergine, i halvmånar
  • 2 medelstora zucchini, i halvmånar
  • 2 strimlade paprikor
  • 2 röda lökar, i klyftor
  • 1 msk olja
  • 400 g korma currysås
  • 2 msk plockad koriander
  • Tillbehör:
  • 3 dl råris, kokas enligt anvisning på förp.
  • 4 naanbröd

Korma vege

Betyg (1-5):
3.77 (13 betyg)

Aubegine smaksatt med en indisk sås med smak av kokos och koriander. Korma är en rätt som kommer från norra Indien.

Tillagningstid: 35 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda grönsakerna i en ugnslångpanna, lägg eventuellt ett bakplåtspapper i botten först. Häll på oljan och rör om så att allt blir inoljat. Sätt in i mitten av ugnen och baka tills grönsakerna är mjuka men fortfarande ha sin spänst kvar, 20-25 minuter.
  2. Värm såsen i en gryta och blanda försiktigt i grönsakerna. Hetta upp och späd med vatten om det blir för tjockt. Strö på koriander.

Servering

Servera genast med tillbehören.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ulrika

2014-08-20

Är korma såserna verkligen veganska?

Mona

2013-12-12

Ett underbart recept! Önskar fler veganska recept! Det ligger i tiden!!!

Liknande recept

Aubergine i ugn med fårost

(2)

Köttfärsbiffar med tomatchimichurri

(6)

Fish tacos deluxe

(32)

Vegopizza på kikärtsbotten

(18)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Enkel tomatsoppa med grädde

(41)

Räksallad med japansk dressing

(90)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(8)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies