Korma vege

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.6 (15 betyg)

Aubegine smaksatt med en indisk sås med smak av kokos och koriander. Korma är en rätt som kommer från norra Indien.

Tillagningstid: 35 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 medelstor aubergine, i halvmånar
  • 2 medelstora zucchini, i halvmånar
  • 2 strimlade paprikor
  • 2 röda lökar, i klyftor
  • 1 msk olja
  • 400 g korma currysås
  • 2 msk plockad koriander
  • Tillbehör:
  • 3 dl råris, kokas enligt anvisning på förp.
  • 4 naanbröd

Gör så här

  1. Blanda grönsakerna i en ugnslångpanna, lägg eventuellt ett bakplåtspapper i botten först. Häll på oljan och rör om så att allt blir inoljat. Sätt in i mitten av ugnen och baka tills grönsakerna är mjuka men fortfarande ha sin spänst kvar, 20-25 minuter.
  2. Värm såsen i en gryta och blanda försiktigt i grönsakerna. Hetta upp och späd med vatten om det blir för tjockt. Strö på koriander.

Servering

Servera genast med tillbehören.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ulrika

2014-08-20

Är korma såserna verkligen veganska?

Mona

2013-12-12

Ett underbart recept! Önskar fler veganska recept! Det ligger i tiden!!!

Liknande recept

Spara recept

Sej med grillad paprika och parmesan

Betyg
Betyg
(115)
Spara recept

Kött- och grönsakssoppa

Betyg
Betyg
(36)
Spara recept

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Vegansk lasagne

Betyg
Betyg
(76)
Spara recept

Paprika- och kikärtsburgare med dillslungad gurksallad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Korvstroganoff på grillen

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Spaghetti med tomat och fetaost

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Baconlindad järpe med primörer

Betyg
Betyg
(17)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 1 medelstor aubergine, i halvmånar
  • 2 medelstora zucchini, i halvmånar
  • 2 strimlade paprikor
  • 2 röda lökar, i klyftor
  • 1 msk olja
  • 400 g korma currysås
  • 2 msk plockad koriander
  • Tillbehör:
  • 3 dl råris, kokas enligt anvisning på förp.
  • 4 naanbröd

Korma vege

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.6 (15 betyg)

Aubegine smaksatt med en indisk sås med smak av kokos och koriander. Korma är en rätt som kommer från norra Indien.

Tillagningstid: 35 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda grönsakerna i en ugnslångpanna, lägg eventuellt ett bakplåtspapper i botten först. Häll på oljan och rör om så att allt blir inoljat. Sätt in i mitten av ugnen och baka tills grönsakerna är mjuka men fortfarande ha sin spänst kvar, 20-25 minuter.
  2. Värm såsen i en gryta och blanda försiktigt i grönsakerna. Hetta upp och späd med vatten om det blir för tjockt. Strö på koriander.

Servering

Servera genast med tillbehören.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ulrika

2014-08-20

Är korma såserna verkligen veganska?

Mona

2013-12-12

Ett underbart recept! Önskar fler veganska recept! Det ligger i tiden!!!

Liknande recept

Spara recept

Sej med grillad paprika och parmesan

Betyg
Betyg
(115)
Spara recept

Kött- och grönsakssoppa

Betyg
Betyg
(36)
Spara recept

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Vegansk lasagne

Betyg
Betyg
(76)
Spara recept

Paprika- och kikärtsburgare med dillslungad gurksallad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Korvstroganoff på grillen

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Spaghetti med tomat och fetaost

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Baconlindad järpe med primörer

Betyg
Betyg
(17)