För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Korma vege

Betyg (1-5):
3.6 (15 betyg)

Aubegine smaksatt med en indisk sås med smak av kokos och koriander. Korma är en rätt som kommer från norra Indien.

Tillagningstid: 35 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 medelstor aubergine, i halvmånar
  • 2 medelstora zucchini, i halvmånar
  • 2 strimlade paprikor
  • 2 röda lökar, i klyftor
  • 1 msk olja
  • 400 g korma currysås
  • 2 msk plockad koriander
  • Tillbehör:
  • 3 dl råris, kokas enligt anvisning på förp.
  • 4 naanbröd

Gör så här

  1. Blanda grönsakerna i en ugnslångpanna, lägg eventuellt ett bakplåtspapper i botten först. Häll på oljan och rör om så att allt blir inoljat. Sätt in i mitten av ugnen och baka tills grönsakerna är mjuka men fortfarande ha sin spänst kvar, 20-25 minuter.
  2. Värm såsen i en gryta och blanda försiktigt i grönsakerna. Hetta upp och späd med vatten om det blir för tjockt. Strö på koriander.

Servering

Servera genast med tillbehören.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ulrika

2014-08-20

Är korma såserna verkligen veganska?

Mona

2013-12-12

Ett underbart recept! Önskar fler veganska recept! Det ligger i tiden!!!

Liknande recept

Caesarsallad med räkor

(29)

Japanskt långkok med nudlar

(43)

Baconlindad järpe med primörer

(16)

Lax- och spenatpaj

(99)

Spaghetti med tomat och fetaost

(15)

Paprika- och kikärtsburgare med dillslungad gurksallad

(4)

Färsk tortellini med gräddstuvad grönkål

(26)

Korvstroganoff på grillen

(5)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 1 medelstor aubergine, i halvmånar
  • 2 medelstora zucchini, i halvmånar
  • 2 strimlade paprikor
  • 2 röda lökar, i klyftor
  • 1 msk olja
  • 400 g korma currysås
  • 2 msk plockad koriander
  • Tillbehör:
  • 3 dl råris, kokas enligt anvisning på förp.
  • 4 naanbröd

Korma vege

Betyg (1-5):
3.6 (15 betyg)

Aubegine smaksatt med en indisk sås med smak av kokos och koriander. Korma är en rätt som kommer från norra Indien.

Tillagningstid: 35 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda grönsakerna i en ugnslångpanna, lägg eventuellt ett bakplåtspapper i botten först. Häll på oljan och rör om så att allt blir inoljat. Sätt in i mitten av ugnen och baka tills grönsakerna är mjuka men fortfarande ha sin spänst kvar, 20-25 minuter.
  2. Värm såsen i en gryta och blanda försiktigt i grönsakerna. Hetta upp och späd med vatten om det blir för tjockt. Strö på koriander.

Servering

Servera genast med tillbehören.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ulrika

2014-08-20

Är korma såserna verkligen veganska?

Mona

2013-12-12

Ett underbart recept! Önskar fler veganska recept! Det ligger i tiden!!!

Liknande recept

Caesarsallad med räkor

(29)

Japanskt långkok med nudlar

(43)

Baconlindad järpe med primörer

(16)

Lax- och spenatpaj

(99)

Spaghetti med tomat och fetaost

(15)

Paprika- och kikärtsburgare med dillslungad gurksallad

(4)

Färsk tortellini med gräddstuvad grönkål

(26)

Korvstroganoff på grillen

(5)