Kokosmarinerad kycklingfilé
Kokosmarinerad kycklingfilé
  • Tid 30 min + tid att marinera

Kokosmarinerad kycklingfilé

2 (3 betyg)

  • Tillagningstid 30 min + tid att marinera
  • Ingredienser 11

Ingredienser

4 portioner
  • 4 kycklingfiléer
  • 0.5 dl hackad koriander
  • 0.5 dl hackad persilja
  • 0.5 dl smält kokosolja
  • 1 skivad röd chili
  • 2 rivna vitlöksklyftor
  • flingsalt
Grilltillbehör:
  • 1 zucchini
  • 2 majskolvar
  • 2 lime
  • koriander
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Blanda kycklingen med örter, kokosolja, chili och vitlök. Marinera minst 30 min men gärna över natten i kylen.

  2. 2

    Skiva zucchini på längden, pensla med olja.

  3. 3

    Grilla zucchini, majs och lime tills de fått fin färg. Grilla kycklingen 5–7 min per sida, till en innertemperatur på 68°. Låt vila 5 min innan den skärs upp. Pressa över lime och servera med grönsaker och koriander.

Sätt ett betyg

1 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • Rebecca

    God marinad!