

Kebabrulle
Betyg (1-5):
Snabblagad kebabrulle med kebabkött, sallad, gräddfil och tomatsås. Rullen gör du av kavlad pizzadeg. Mums!
Tillagningstid: 40 min
Ugnstemperatur:250º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 600 g pizzakit, med tomatsås
- 400 g kebabkött
- olivolja, till stekning
- 2 dl gräddfil
- 1 vitlöksklyfta, finriven
- 0.5 tsk flingsalt
- 200 g isbergssallad, strimlad
- 8 feferoni
Gör så här
- Dela degen i 4 bitar och kavla ut så tunt det går.
- Lägg degbitarna på 2 plåtar med bakplåtspapper och grädda en plåt i taget högt upp i ugnen, ca 5 min. Håll bröden varma i en fuktig kökshandduk.
- Stek kebabköttet i olja i en stekpanna.
- Smaksätt gräddfilen med vitlök och salt. Servera kebabkött, sallad, fefferoni, vitlökssås och tomatsås i pizzabröden.
Kebabrulle
Betyg (1-5):
Snabblagad kebabrulle med kebabkött, sallad, gräddfil och tomatsås. Rullen gör du av kavlad pizzadeg. Mums!
Tillagningstid: 40 min
Ugnstemperatur:250º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Dela degen i 4 bitar och kavla ut så tunt det går.
- Lägg degbitarna på 2 plåtar med bakplåtspapper och grädda en plåt i taget högt upp i ugnen, ca 5 min. Håll bröden varma i en fuktig kökshandduk.
- Stek kebabköttet i olja i en stekpanna.
- Smaksätt gräddfilen med vitlök och salt. Servera kebabkött, sallad, fefferoni, vitlökssås och tomatsås i pizzabröden.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
Kevvvva
2020-12-05
Bästa