Katalansk quornburgare

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(5)

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 8 quornburgare
  • skinka, serrano
  • 2 gula tomater och 2 röda tomater
  • 2 rödlökar
  • 1 kruka basilika
  • 1 kruka oregano
  • 0.5 dl olivolja
  • havssalt och svartpeppar från kvarn
  • Soltorkad tomatcrème:
  • soltorkade tomater i tub (1 st) eller 100 g soltorkad tomat i olja
  • 200 g färskost, t ex philadelphia eller kesella
  • 1 tsk gourmetsalt
  • svartpeppar från kvarn
  • Citrondressing:
  • 1 msk honung, flytande
  • saften av 0,5 citron
  • 1 dl matolja
  • svartpeppar
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Mixa samtliga ingredienser i tomatcrèmen till en slät massa med stav eller hushållsmixer. Mixa ihop citrondressingen. Skiva tomat och rödlök och plocka blad av basilika och oregano, marinera detta i citrondressingen. Peppra.
  2. Pensla burgarna med olivolja och krydda med salt & peppar. Grilla burgarna och Serranoskinkan, bred tomatcrèmen på bröden.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



R

2020-04-26

Inte köpklart! Väljer man köp recept får man färs, inte färdiga burgare. Fick improvisera ihop dem själv. Receptet nämner också "bröd" vilket inte finns bland ingredienserna. Så det fick man inte heller. Instruktionen är i övrigt inte fullständig.

Liknande recept

Spara recept

Buddha bowl

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Chili con carne med mifú

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Thaigryta med mifustrimlor

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Ljummen mungbönsallad med marinerad tofu

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Vietnamesiska rispappersrullar

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Fiskgratäng med mifú tomat och örter

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Veganska köttbullar

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Wraps med quorn och curryröra

Betyg
Betyg
(30)
17 st
  • Ingredienser (17)
  • 8 quornburgare
  • skinka, serrano
  • 2 gula tomater och 2 röda tomater
  • 2 rödlökar
  • 1 kruka basilika
  • 1 kruka oregano
  • 0.5 dl olivolja
  • havssalt och svartpeppar från kvarn
  • Soltorkad tomatcrème:
  • soltorkade tomater i tub (1 st) eller 100 g soltorkad tomat i olja
  • 200 g färskost, t ex philadelphia eller kesella
  • 1 tsk gourmetsalt
  • svartpeppar från kvarn
  • Citrondressing:
  • 1 msk honung, flytande
  • saften av 0,5 citron
  • 1 dl matolja
  • svartpeppar
  • 0.5 tsk salt

Katalansk quornburgare

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(5)

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mixa samtliga ingredienser i tomatcrèmen till en slät massa med stav eller hushållsmixer. Mixa ihop citrondressingen. Skiva tomat och rödlök och plocka blad av basilika och oregano, marinera detta i citrondressingen. Peppra.
  2. Pensla burgarna med olivolja och krydda med salt & peppar. Grilla burgarna och Serranoskinkan, bred tomatcrèmen på bröden.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



R

2020-04-26

Inte köpklart! Väljer man köp recept får man färs, inte färdiga burgare. Fick improvisera ihop dem själv. Receptet nämner också "bröd" vilket inte finns bland ingredienserna. Så det fick man inte heller. Instruktionen är i övrigt inte fullständig.

Liknande recept

Spara recept

Buddha bowl

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Chili con carne med mifú

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Thaigryta med mifustrimlor

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Ljummen mungbönsallad med marinerad tofu

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Vietnamesiska rispappersrullar

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Fiskgratäng med mifú tomat och örter

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Veganska köttbullar

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Wraps med quorn och curryröra

Betyg
Betyg
(30)