Wraps med quorn och curryröra
  • Tid 20 min

Wraps med quorn och curryröra

4.1 (21 betyg)

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 14

Ingredienser

4 portioner
  • 0.5 msk rapsolja
  • 200 g quornbitar
Curryröra:
  • 0.5 dl majonnäs
  • 1 dl yoghurt (10 %)
  • 0.5 msk curry
  • 2 msk mango chutney
  • 0.5 urkärnat tärnat äpple
  • 1 dl hackad purjolök
  • 0.5 tsk salt
  • 0.25 tsk malen svartpeppar
Till servering:
  • 4 stora tortillabröd
  • 70 g salladsmix
  • 0.5 skivad rödlök
  • 0.5 strimlad röd paprika
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Stek quorn i olja i en stekpanna tills den är gyllenbrun.

  2. 2

    Blanda ihop alla ingredienserna till curryröran.

  3. 3

    Fyll tortillabrödet med sallad, quorn, curryröra, rödlök och paprika. Vik upp nedre kanten och rulla ihop till en wrap.

Sätt ett betyg

3 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • Sara

    Ska det inte vara 400 g quorn?

  • Lisa

    Vi tog rödlök istället för purjo och hemkörd krusbärschutney istället för mangochutny. Snabbt och gott!

  • P

    Ska nog ha i mindre purjolök nästa gång då det blev lite för stark smak av det tyckte min 5 och 2-åring. Men gott och enkelt!