Kardemummapannacotta med havtornstopping

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(31)

En ljuvlig dessert med smak av kardemumma, havtorn och aprikos.

Tillagningstid: 15 minuter + 5 timmar i kylskåp
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 3 gelatinblad
  • 2 dl grädde
  • 2 msk råsocker
  • 1 tsk stött kardemumma
  • 2 dl gräddfil
  • 1 dl aprikosmarmelad
  • 1 dl havtorn

Gör så här

  1. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten cirka5 minuter. Koka upp grädde, socker ochkardemumma. Ta kastrullen från värmenoch rör ner gräddfil. Krama ur gelatinbladenoch rör ner dem i gräddblandningen.Fördela i portionsformar och låt stelnaminst 5 timmar i kylskåp.
  2. Smält aprikosmarmeladen i en kastrull ochvänd försiktigt ner havtornen. Låt svalna.
  3. Toppa pannacottan med havtornsgelénvid servering.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Amanda

2014-01-04

Min blev väldigt konstig. Massa luftbubblor och kändes fet/grynig....

Liknande recept

Spara recept

Grekisk dessertbägare

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Ris à la Malta med björnbärscoulis

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Saffranspannkaka med smetana och rårörda björnbär

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Jordgubbsmuffins med vaniljyoghurttopping

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Kardemumma- och citronkakor med lemon curd- grädde och bär

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Våfflor med blåbärsyoghurt

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Kokostårta

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Äppelterrine med lagerbladsglass

Betyg
Betyg
(0)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 3 gelatinblad
  • 2 dl grädde
  • 2 msk råsocker
  • 1 tsk stött kardemumma
  • 2 dl gräddfil
  • 1 dl aprikosmarmelad
  • 1 dl havtorn

Kardemummapannacotta med havtornstopping

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(31)

En ljuvlig dessert med smak av kardemumma, havtorn och aprikos.

Tillagningstid: 15 minuter + 5 timmar i kylskåp
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten cirka5 minuter. Koka upp grädde, socker ochkardemumma. Ta kastrullen från värmenoch rör ner gräddfil. Krama ur gelatinbladenoch rör ner dem i gräddblandningen.Fördela i portionsformar och låt stelnaminst 5 timmar i kylskåp.
  2. Smält aprikosmarmeladen i en kastrull ochvänd försiktigt ner havtornen. Låt svalna.
  3. Toppa pannacottan med havtornsgelénvid servering.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Amanda

2014-01-04

Min blev väldigt konstig. Massa luftbubblor och kändes fet/grynig....

Liknande recept

Spara recept

Grekisk dessertbägare

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Ris à la Malta med björnbärscoulis

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Saffranspannkaka med smetana och rårörda björnbär

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Jordgubbsmuffins med vaniljyoghurttopping

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Kardemumma- och citronkakor med lemon curd- grädde och bär

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Våfflor med blåbärsyoghurt

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Kokostårta

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Äppelterrine med lagerbladsglass

Betyg
Betyg
(0)