Julskinka med senapskräm

Julskinka med senapskräm

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Skivad julskinka som serveras med grönkålschips och en sås på färskost, crème fraiche och senap som toppas med picklad rödlök. Perfekt att ha på julbordet.

Tillagningstid: 25 min
Ugnstemperatur:150º
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 dl cream cheese
  • 1 dl crème fraiche
  • 3 msk svensk grovkornig senap
  • 200 g skivad julskinka
  • 1 dl picklad rödlök
  • Grönkålschips
  • 100 g grönkål
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Ansa och bryt grönkålen i mindre bitar. Vänd runt med olja och salt på en plåt med bakplåtspapper. Rosta mitt i ugnen ca 15 min.
  2. Rör ihop cream cheese, crème fraiche och senap. Lägg upp skinkan på ett serveringsfat. Toppa med picklad rödlök och grönkålschips. Klicka ut senapskrämen ovanpå eller servera den bredvid.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Grillade fikon med parmaskinka

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Grillade tapas

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Minimackor med stekt sidfläsk, surkål och rostad lök

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Spett med melon, skinka, taleggio och basilika

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Äggröra med parmachips

Betyg
Betyg
(45)
Spara recept

Tre nyårssnittar på crostinis

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Minispett med wasabidressing

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Mini bacontoast med nachos

Betyg
Betyg
(4)
Julskinka med senapskräm
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 1 dl cream cheese
  • 1 dl crème fraiche
  • 3 msk svensk grovkornig senap
  • 200 g skivad julskinka
  • 1 dl picklad rödlök
  • Grönkålschips
  • 100 g grönkål
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 tsk salt

Julskinka med senapskräm

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Skivad julskinka som serveras med grönkålschips och en sås på färskost, crème fraiche och senap som toppas med picklad rödlök. Perfekt att ha på julbordet.

Tillagningstid: 25 min
Ugnstemperatur:150º
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Ansa och bryt grönkålen i mindre bitar. Vänd runt med olja och salt på en plåt med bakplåtspapper. Rosta mitt i ugnen ca 15 min.
  2. Rör ihop cream cheese, crème fraiche och senap. Lägg upp skinkan på ett serveringsfat. Toppa med picklad rödlök och grönkålschips. Klicka ut senapskrämen ovanpå eller servera den bredvid.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Grillade fikon med parmaskinka

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Grillade tapas

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Minimackor med stekt sidfläsk, surkål och rostad lök

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Spett med melon, skinka, taleggio och basilika

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Äggröra med parmachips

Betyg
Betyg
(45)
Spara recept

Tre nyårssnittar på crostinis

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Minispett med wasabidressing

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Mini bacontoast med nachos

Betyg
Betyg
(4)