Jordgubbssoppa med kardemumma och vaniljglass
  • Tid 5 min

Jordgubbssoppa med kardemumma och vaniljglass

3.56 (9 betyg)

Jordgubbssoppa med smak av kardemumma smakar lika gott varm som kall.

  • Tillagningstid 5 min
  • Ingredienser 5

Ingredienser

4 portioner
  • 600 g frysta, tinade jordgubbar
  • 1 dl strösocker
  • 0.5 citron (pressad saft)
  • 1.5 tsk mortlade kardemummakärnor
  • 0.5 liter vaniljglass
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Mixa jordgubbar, socker, citronsaft och kardemumma med en stavmixer till en slät soppa. Servera med en klick vaniljglass.

Tips

Bild på Sara Begner, Matkreatör, Coop
Soppan är god att äta både kall och varm!
Sara Begner, Matkreatör, Coop
Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar