Jordgubbssoppa med kardemumma och vaniljglass

Betyg (1-5):
3.56 (9 betyg)

Jordgubbssoppa med smak av kardemumma smakar lika gott varm som kall.

Tillagningstid: 5 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (5)
  • 600 g frysta, tinade jordgubbar
  • 1 dl strösocker
  • 0.5 citron (pressad saft)
  • 1.5 tsk mortlade kardemummakärnor
  • 0.5 liter vaniljglass

Gör så här

  1. Mixa jordgubbar, socker, citronsaft och kardemumma med en stavmixer till en slät soppa. Servera med en klick vaniljglass.

Tips

Soppan är god att äta både kall och varm!

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Mangobowl med kokos

(7)

Våfflor med blåbärsyoghurt

(5)

Ris à la Malta med björnbärscoulis

(28)

Saffransvåfflor med hallon och grädde

(1)

Hemlagad nyponsoppa med mandelbiskvier

(7)

Jordgubbssoppa

(5)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 600 g frysta, tinade jordgubbar
  • 1 dl strösocker
  • 0.5 citron (pressad saft)
  • 1.5 tsk mortlade kardemummakärnor
  • 0.5 liter vaniljglass

Jordgubbssoppa med kardemumma och vaniljglass

Betyg (1-5):
3.56 (9 betyg)

Jordgubbssoppa med smak av kardemumma smakar lika gott varm som kall.

Tillagningstid: 5 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mixa jordgubbar, socker, citronsaft och kardemumma med en stavmixer till en slät soppa. Servera med en klick vaniljglass.

Tips

Soppan är god att äta både kall och varm!

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Mangobowl med kokos

(7)

Våfflor med blåbärsyoghurt

(5)

Ris à la Malta med björnbärscoulis

(28)

Saffransvåfflor med hallon och grädde

(1)

Hemlagad nyponsoppa med mandelbiskvier

(7)

Jordgubbssoppa

(5)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies