Jordgubbs- och marshmallowspett med vit choklad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Grillade fruktspett doppade i grädd- och chokladsås smakar underbart.

Tillagningstid: 40 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 120 g jordgubbar
  • 12 marshmallows
  • nektariner i bitar
  • 2 st kiwi
  • Sås:
  • 1 dl visp- eller mellangrädde
  • 1 msk färsk mynta
  • 100 g vit choklad i bitar

Gör så här

  1. Trä upp jordgubbar, marshmallows och fruktbitar på dubbla träspett. Grilla på svag värme eller eftervärmen tills frukten fått lite färg.
  2. Koka upp grädde och mynta. Sätt på lock och låt dra ca 15 minuter. Sila grädden. Koka upp den igen och lägg i chokladbitarna och rör tills de smält. Ringla såsen varm över de nygrillade spetten.

Tips

1 msk färsk mynta motsvarar 1 tsk torkad.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Choklad- och jordgubbstårta

Betyg
Betyg
(42)
Spara recept

Vit kladdkaka med hallon

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Dalkullans smultronkorg

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Tryffeltårta med varma hjortron och vispad grädde

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Vit chokladbrownie med citronglasyr och bär

Betyg
Betyg
(110)
Spara recept

Sommardröm

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Blåbär- och kokosbräck

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Desserttaco med mascarponekräm och bär

Betyg
Betyg
(27)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 120 g jordgubbar
  • 12 marshmallows
  • nektariner i bitar
  • 2 st kiwi
  • Sås:
  • 1 dl visp- eller mellangrädde
  • 1 msk färsk mynta
  • 100 g vit choklad i bitar

Jordgubbs- och marshmallowspett med vit choklad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Grillade fruktspett doppade i grädd- och chokladsås smakar underbart.

Tillagningstid: 40 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Trä upp jordgubbar, marshmallows och fruktbitar på dubbla träspett. Grilla på svag värme eller eftervärmen tills frukten fått lite färg.
  2. Koka upp grädde och mynta. Sätt på lock och låt dra ca 15 minuter. Sila grädden. Koka upp den igen och lägg i chokladbitarna och rör tills de smält. Ringla såsen varm över de nygrillade spetten.

Tips

1 msk färsk mynta motsvarar 1 tsk torkad.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Choklad- och jordgubbstårta

Betyg
Betyg
(42)
Spara recept

Vit kladdkaka med hallon

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Dalkullans smultronkorg

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Tryffeltårta med varma hjortron och vispad grädde

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Vit chokladbrownie med citronglasyr och bär

Betyg
Betyg
(110)
Spara recept

Sommardröm

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Blåbär- och kokosbräck

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Desserttaco med mascarponekräm och bär

Betyg
Betyg
(27)