Ischoklad

Ischoklad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(22)

Tillagningstid: 20 min
65 stycken
  • 250 g blockchoklad, ljus eller mörk
  • 125 g kokosfett eller
  • smör

Gör så här

  1. Bryt chokladen i bitar, lägg dem och kokosfett eller smör i en skål. Sätt den över en kastrull med kokhett vatten så att choklad och fett mjuknar. Blanda och häll upp i ischokladformar.
  2. Ställ dem kallt så att chokladen stelnar. Förvara ischokladen svalt i burk med lock och med smörgåspapper mellan varje lager.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Gabriel

2020-11-28

Smakar riktig gott, lite svårt att hälla i formarna 4.7/5

Ischoklad
3 st
  • Ingredienser (3)
  • 250 g blockchoklad, ljus eller mörk
  • 125 g kokosfett eller
  • smör

Ischoklad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(22)

Tillagningstid: 20 min
65 stycken

Gör så här

  1. Bryt chokladen i bitar, lägg dem och kokosfett eller smör i en skål. Sätt den över en kastrull med kokhett vatten så att choklad och fett mjuknar. Blanda och häll upp i ischokladformar.
  2. Ställ dem kallt så att chokladen stelnar. Förvara ischokladen svalt i burk med lock och med smörgåspapper mellan varje lager.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Gabriel

2020-11-28

Smakar riktig gott, lite svårt att hälla i formarna 4.7/5