Honungsrostad vitkål

Betyg (1-5):
3.8 (15 betyg)

Vitkål med lite sötma av honung.

Tillagningstid: 35 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (6)
  • 700 g vitkål eller spetskål
  • 2 msk olivolja
  • 2 msk honung
  • 1 dl ajvar relish
  • 0.5 tsk flingsalt
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Skär kålen i stora klyftor och lägg dem på en plåt.
  3. Ringla över olja och honung.
  4. Klicka ut ajvar och krydda med salt och peppar. Rosta mitt i ugnen ca 30 min.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Rebecca

2015-09-25

Håller med om att det är bra att ösa kålen med saften eftersom den tillagas. Passar jättebra till fläskkött!

Sofia

2014-07-03

Jättegott tillbehör till fläsksnitzel eller grillat fläskkött! Ett tips är att ta en sked och ösa kålen med saften som blir i plåten vid ungefär halva tiden! Använd stark ajvar och riktig honung!

Pia

2014-04-25

Låter kanske inte så lockande men var förvånansvärt gott.Tog stark ajvar och pepprade ordentligt. Blev ett perfekt tillbehör till grillat kött....

Liknande recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

Brysselkålsallad med knaprigt sidfläsk

(19)

Marinerade vegokorvs- och grönsaksspett

(0)

Kronärtskocksröra med parmesan

(0)

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

(7)

Grillad paprikasallad med chipotlevinägrett

(5)

Ättiksinlagd aubergine

(2)

Coleslaw med rödkål

(4)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 700 g vitkål eller spetskål
  • 2 msk olivolja
  • 2 msk honung
  • 1 dl ajvar relish
  • 0.5 tsk flingsalt
  • svartpeppar

Honungsrostad vitkål

Betyg (1-5):
3.8 (15 betyg)

Vitkål med lite sötma av honung.

Tillagningstid: 35 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Skär kålen i stora klyftor och lägg dem på en plåt.
  3. Ringla över olja och honung.
  4. Klicka ut ajvar och krydda med salt och peppar. Rosta mitt i ugnen ca 30 min.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Rebecca

2015-09-25

Håller med om att det är bra att ösa kålen med saften eftersom den tillagas. Passar jättebra till fläskkött!

Sofia

2014-07-03

Jättegott tillbehör till fläsksnitzel eller grillat fläskkött! Ett tips är att ta en sked och ösa kålen med saften som blir i plåten vid ungefär halva tiden! Använd stark ajvar och riktig honung!

Pia

2014-04-25

Låter kanske inte så lockande men var förvånansvärt gott.Tog stark ajvar och pepprade ordentligt. Blev ett perfekt tillbehör till grillat kött....

Liknande recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

Brysselkålsallad med knaprigt sidfläsk

(19)

Marinerade vegokorvs- och grönsaksspett

(0)

Kronärtskocksröra med parmesan

(0)

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

(7)

Grillad paprikasallad med chipotlevinägrett

(5)

Ättiksinlagd aubergine

(2)

Coleslaw med rödkål

(4)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies