Hoisinkyckling med gari-rawslaw

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(10)

Smaksätt din rawslaw-sallad med gari (inlagd ingefära) och limesaft och få en asiatisk känsla över måltiden.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 750 g tunnskivad kycklingfilé
  • 1 dl hoisinsås
  • 1 förpackning Thai egg fried rice, Uncle Ben's
  • 0.5 dl finskuren gräslök, till servering
  • Gari-rawslaw:
  • 300 g Raw slaw Hackat & Klart
  • 1 dl majonnäs
  • 0.5 dl gari (inlagd ingefära), strimlad
  • 0.5 dl finskuren gräslök eller koriander
  • 1 lime, pressad saft
  • salt

Gör så här

  1. Blanda kycklingen med hoisinsåsen. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Blanda rawslawmixen med majonnäs, gari, gräslök eller koriander och limesaft, smaka av med salt.
  3. Grilla eller stek kycklingen tills den har fin färg och är genomstekt. Servera kycklingen med riset och rawslawn, strö över gräslök.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Kristina

2019-10-23

Mycket gott förutom det färdiga riset som inte alls smakade bra. Gör eget stekt ris med ägg eller bara vanligt ris istället. Vi grillade på kycklingen på slutet så att den inte skulle bli bara kokt.

Liknande recept

Spara recept

Bruschetta med kyckling

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Mexikansk ranchsallad med kyckling och avokadodressing

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Kycklingpaj med fajitakrydda

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Kycklinglårfilé med bulgur och grillade grönsaker

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Caesarsallad med grillad kyckling

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Wrap med kyckling, avokado och sesamdressing

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Pasta med kyckling och tomater

Betyg
Betyg
(80)
Spara recept

Kycklinggryta med grädde och timjan

Betyg
Betyg
(43)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 750 g tunnskivad kycklingfilé
  • 1 dl hoisinsås
  • 1 förpackning Thai egg fried rice, Uncle Ben's
  • 0.5 dl finskuren gräslök, till servering
  • Gari-rawslaw:
  • 300 g Raw slaw Hackat & Klart
  • 1 dl majonnäs
  • 0.5 dl gari (inlagd ingefära), strimlad
  • 0.5 dl finskuren gräslök eller koriander
  • 1 lime, pressad saft
  • salt

Hoisinkyckling med gari-rawslaw

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(10)

Smaksätt din rawslaw-sallad med gari (inlagd ingefära) och limesaft och få en asiatisk känsla över måltiden.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda kycklingen med hoisinsåsen. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Blanda rawslawmixen med majonnäs, gari, gräslök eller koriander och limesaft, smaka av med salt.
  3. Grilla eller stek kycklingen tills den har fin färg och är genomstekt. Servera kycklingen med riset och rawslawn, strö över gräslök.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Kristina

2019-10-23

Mycket gott förutom det färdiga riset som inte alls smakade bra. Gör eget stekt ris med ägg eller bara vanligt ris istället. Vi grillade på kycklingen på slutet så att den inte skulle bli bara kokt.

Liknande recept

Spara recept

Bruschetta med kyckling

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Mexikansk ranchsallad med kyckling och avokadodressing

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Kycklingpaj med fajitakrydda

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Kycklinglårfilé med bulgur och grillade grönsaker

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Caesarsallad med grillad kyckling

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Wrap med kyckling, avokado och sesamdressing

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Pasta med kyckling och tomater

Betyg
Betyg
(80)
Spara recept

Kycklinggryta med grädde och timjan

Betyg
Betyg
(43)