
Hoisinkyckling med gari-rawslaw
Betyg (1-5):
Smaksätt din rawslaw-sallad med gari (inlagd ingefära) och limesaft och få en asiatisk känsla över måltiden.
Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 750 g tunnskivad kycklingfilé
- 1 dl hoisinsås
- 1 förpackning Thai egg fried rice, Uncle Ben's
- 0.5 dl finskuren gräslök, till servering
- Gari-rawslaw:
- 300 g Raw slaw Hackat & Klart
- 1 dl majonnäs
- 0.5 dl gari (inlagd ingefära), strimlad
- 0.5 dl finskuren gräslök eller koriander
- 1 lime, pressad saft
- salt
Gör så här
- Blanda kycklingen med hoisinsåsen. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
- Blanda rawslawmixen med majonnäs, gari, gräslök eller koriander och limesaft, smaka av med salt.
- Grilla eller stek kycklingen tills den har fin färg och är genomstekt. Servera kycklingen med riset och rawslawn, strö över gräslök.
Liknande recept
Hoisinkyckling med gari-rawslaw
Betyg (1-5):
Smaksätt din rawslaw-sallad med gari (inlagd ingefära) och limesaft och få en asiatisk känsla över måltiden.
Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Blanda kycklingen med hoisinsåsen. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
- Blanda rawslawmixen med majonnäs, gari, gräslök eller koriander och limesaft, smaka av med salt.
- Grilla eller stek kycklingen tills den har fin färg och är genomstekt. Servera kycklingen med riset och rawslawn, strö över gräslök.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
2019-10-23
Mycket gott förutom det färdiga riset som inte alls smakade bra. Gör eget stekt ris med ägg eller bara vanligt ris istället. Vi grillade på kycklingen på slutet så att den inte skulle bli bara kokt.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
Kristina
2019-10-23
Mycket gott förutom det färdiga riset som inte alls smakade bra. Gör eget stekt ris med ägg eller bara vanligt ris istället. Vi grillade på kycklingen på slutet så att den inte skulle bli bara kokt.