Hoisinkyckling med gari-rawslaw

Betyg (1-5):
3.71 (7 betyg)

Smaksätt din rawslaw-sallad med gari (inlagd ingefära) och limesaft och få en asiatisk känsla över måltiden.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (9)
  • 750 g tunnskivad kycklingfilé
  • 1 dl hoisinsås
  • 1 förpackning Thai egg fried rice, Uncle Ben's
  • Gari-rawslaw:
  • 300 g Raw slaw Hackat & Klart
  • 1 dl majonnäs
  • 0.5 dl gari (inlagd ingefära), strimlad
  • 0.5 dl finskuren gräslök eller koriander
  • 1 lime, pressad saft
  • salt

Gör så här

  1. Blanda kycklingen med hoisinsåsen. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Blanda rawslawmixen med majonnäs, gari, gräslök eller koriander och limesaft, smaka av med salt.
  3. Grilla eller stek kycklingen tills den har fin färg och är genomstekt. Servera kycklingen med riset och rawslawn, strö över gräslök.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Kristina

2019-10-23

Mycket gott förutom det färdiga riset som inte alls smakade bra. Gör eget stekt ris med ägg eller bara vanligt ris istället. Vi grillade på kycklingen på slutet så att den inte skulle bli bara kokt.

Liknande recept

Wraps med kyckling och vitkålssallad

(30)

Kycklingpiccata med ratatouille och bulgur

(2)

Kycklinglårfilé med bulgur och grillade grönsaker

(3)

Pad thai

(84)

Bruschetta med kyckling

(8)

Chicken à la King Kong

(49)

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

(12)

Kycklingsallad med quinoa, fetaost och granatäpple

(3)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 750 g tunnskivad kycklingfilé
  • 1 dl hoisinsås
  • 1 förpackning Thai egg fried rice, Uncle Ben's
  • Gari-rawslaw:
  • 300 g Raw slaw Hackat & Klart
  • 1 dl majonnäs
  • 0.5 dl gari (inlagd ingefära), strimlad
  • 0.5 dl finskuren gräslök eller koriander
  • 1 lime, pressad saft
  • salt

Hoisinkyckling med gari-rawslaw

Betyg (1-5):
3.71 (7 betyg)

Smaksätt din rawslaw-sallad med gari (inlagd ingefära) och limesaft och få en asiatisk känsla över måltiden.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda kycklingen med hoisinsåsen. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Blanda rawslawmixen med majonnäs, gari, gräslök eller koriander och limesaft, smaka av med salt.
  3. Grilla eller stek kycklingen tills den har fin färg och är genomstekt. Servera kycklingen med riset och rawslawn, strö över gräslök.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Kristina

2019-10-23

Mycket gott förutom det färdiga riset som inte alls smakade bra. Gör eget stekt ris med ägg eller bara vanligt ris istället. Vi grillade på kycklingen på slutet så att den inte skulle bli bara kokt.

Liknande recept

Wraps med kyckling och vitkålssallad

(30)

Kycklingpiccata med ratatouille och bulgur

(2)

Kycklinglårfilé med bulgur och grillade grönsaker

(3)

Pad thai

(84)

Bruschetta med kyckling

(8)

Chicken à la King Kong

(49)

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

(12)

Kycklingsallad med quinoa, fetaost och granatäpple

(3)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies