Hoisinkyckling med gari-rawslaw

Betyg (1-5):
4 (2 betyg)

Smaksätt din rawslaw-sallad med gari (inlagd ingefära) och limesaft och få en asiatisk känsla över måltiden.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 10 st
  • 750 g tunnskivad kycklingfilé
  • 1 dl hoisinsås
  • 1 förpackning Thai egg fried rice, Uncle Ben's
  • 0.5 dl finskuren gräslök, till servering
  • Gari-rawslaw:
  • 300 g Raw slaw Hackat & Klart
  • 1 dl majonnäs
  • 0.5 dl gari (inlagd ingefära), strimlad
  • 0.5 dl finskuren gräslök eller koriander
  • 1 lime, pressad saft
  • salt

Gör så här

  1. Blanda kycklingen med hoisinsåsen. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Blanda rawslawmixen med majonnäs, gari, gräslök eller koriander och limesaft, smaka av med salt.
  3. Grilla eller stek kycklingen tills den har fin färg och är genomstekt. Servera kycklingen med riset och rawslawn, strö över gräslök.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kycklinglårfilé med bulgur och grillade grönsaker - Coop

(3)

Wrap med kyckling, avokado och sesamdressing - Coop

(8)

Bruschetta med kyckling - Coop

(8)

Kycklingsallad med quinoa, fetaost och granatäpple - Coop

(2)

Mexikansk ranchsallad med kyckling och avokadodressing - Coop

(0)

Hälsotallrik med indisk kyckling - Coop

(0)

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad - Coop

(10)

Kycklingpiccata med ratatouille och bulgur - Coop

(2)
10 st
  • Ingredienser 10 st
  • 750 g tunnskivad kycklingfilé
  • 1 dl hoisinsås
  • 1 förpackning Thai egg fried rice, Uncle Ben's
  • 0.5 dl finskuren gräslök, till servering
  • Gari-rawslaw:
  • 300 g Raw slaw Hackat & Klart
  • 1 dl majonnäs
  • 0.5 dl gari (inlagd ingefära), strimlad
  • 0.5 dl finskuren gräslök eller koriander
  • 1 lime, pressad saft
  • salt

Hoisinkyckling med gari-rawslaw

Betyg (1-5):
4 (2 betyg)

Smaksätt din rawslaw-sallad med gari (inlagd ingefära) och limesaft och få en asiatisk känsla över måltiden.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda kycklingen med hoisinsåsen. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Blanda rawslawmixen med majonnäs, gari, gräslök eller koriander och limesaft, smaka av med salt.
  3. Grilla eller stek kycklingen tills den har fin färg och är genomstekt. Servera kycklingen med riset och rawslawn, strö över gräslök.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kycklinglårfilé med bulgur och grillade grönsaker - Coop

(3)

Wrap med kyckling, avokado och sesamdressing - Coop

(8)

Bruschetta med kyckling - Coop

(8)

Kycklingsallad med quinoa, fetaost och granatäpple - Coop

(2)

Mexikansk ranchsallad med kyckling och avokadodressing - Coop

(0)

Hälsotallrik med indisk kyckling - Coop

(0)

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad - Coop

(10)

Kycklingpiccata med ratatouille och bulgur - Coop

(2)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies