Högrevsburgare med grillade grönsaker

Högrevsburgare med grillade grönsaker

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(19)

Saftiga burgare med grillad paprika, aubergine, zucchini och rödlök.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
  • 8 skivor bröd, gärna surdegsbröd
  • 1 dl Eriks chilibearnaise
  • 70 g rucola
  • 500 g nötfärs
  • Grillade grönsaker:
  • 500 g grönsaker t ex paprika, zucchini, aubergine och rödlök
  • 0.5 dl olivolja
  • svartpeppar
  • salt

Gör så här

  1. Skär grönsakerna i skivor eller stora bitar och grilla dem runt om tills de mjuknat och fått färg. Ringla över olja, salta och peppra.

Grillade grönsaker

  1. Grilla burgarna 2–3 min per sida. Värm bröden någon minut. Fördela burgare, bearnaise, rucola och grillade grönsaker mellan brödskivorna.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Högrevsburgare med grillade grönsaker
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 8 skivor bröd, gärna surdegsbröd
  • 1 dl Eriks chilibearnaise
  • 70 g rucola
  • 500 g nötfärs
  • Grillade grönsaker:
  • 500 g grönsaker t ex paprika, zucchini, aubergine och rödlök
  • 0.5 dl olivolja
  • svartpeppar
  • salt

Högrevsburgare med grillade grönsaker

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(19)

Saftiga burgare med grillad paprika, aubergine, zucchini och rödlök.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner

Gör så här

  1. Skär grönsakerna i skivor eller stora bitar och grilla dem runt om tills de mjuknat och fått färg. Ringla över olja, salta och peppra.

Grillade grönsaker

  1. Grilla burgarna 2–3 min per sida. Värm bröden någon minut. Fördela burgare, bearnaise, rucola och grillade grönsaker mellan brödskivorna.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!