Högrevsburgare med grillade grönsaker
  • Tid 25 min

Högrevsburgare med grillade grönsaker

3.05 (19 betyg)

Saftiga burgare med grillad paprika, aubergine, zucchini och rödlök.

  • Tillagningstid 25 min
  • Ingredienser 8

Ingredienser

4 portioner
  • 500 g nötfärs
  • 8 skivor bröd, gärna surdegsbröd
  • 1 dl Eriks chilibearnaise
  • 70 g rucola
Grillade grönsaker:
  • 500 g grönsaker t ex paprika, zucchini, aubergine och rödlök
  • 0.5 dl olivolja
  • salt
  • svartpeppar
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Skär grönsakerna i skivor eller stora bitar och grilla dem runt om tills de mjuknat och fått färg. Ringla över olja, salta och peppra.

Grillade grönsaker

  1. 1

    Grilla burgarna 2–3 min per sida. Värm bröden någon minut. Fördela burgare, bearnaise, rucola och grillade grönsaker mellan brödskivorna.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar