Halloumi och portabellospett

Betyg (1-5):
3 (1 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (4)
  • 1 halloumi, 250 gram
  • 2 portabellosvampar
  • 12 cocktailtomater
  • 1 dl glaze

Gör så här

  1. Skär haloumi och portabellosvamp i tärningar och trä på spett tillsammans med tomater.
  2. Pensla med glace och grilla ca 6 min runt om.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Champinjonhattar med parma och parmesan

(1)

Parmesan- och örtpaj med syltade kantareller

(18)

Kantarelltoast med Västerbottenost

(28)
4 st
  • Ingredienser (4)
  • 1 halloumi, 250 gram
  • 2 portabellosvampar
  • 12 cocktailtomater
  • 1 dl glaze

Halloumi och portabellospett

Betyg (1-5):
3 (1 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär haloumi och portabellosvamp i tärningar och trä på spett tillsammans med tomater.
  2. Pensla med glace och grilla ca 6 min runt om.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Champinjonhattar med parma och parmesan

(1)

Parmesan- och örtpaj med syltade kantareller

(18)

Kantarelltoast med Västerbottenost

(28)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies