För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Gurkraita

Betyg (1-5):
4.5 (2 betyg)

Mild och frisk sås att dippa kryddiga godbitar i.

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 0.5 gurka
  • 2 dl matyoghurt, 10 %
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 msk hackad färsk mynta
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Riv gurkan på rivjärn och krama ur vätskan. Blanda gurka, yoghurt, salt, peppar och mynta.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Krämig rucolasill

(6)

Crostini med kronärtskockskräm och syltad rödlök

(6)

Laxsashimi

(2)

Grekisk sallad grundrecept

(7)

Annikas sommardipp med grillat pitabröd

(13)

Grillad coleslaw

(7)

Sallad med pumpa, päron och getost

(0)

Coleslaw med kycklingprinskorv

(0)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 0.5 gurka
  • 2 dl matyoghurt, 10 %
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 msk hackad färsk mynta
  • 0.5 tsk salt

Gurkraita

Betyg (1-5):
4.5 (2 betyg)

Mild och frisk sås att dippa kryddiga godbitar i.

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Riv gurkan på rivjärn och krama ur vätskan. Blanda gurka, yoghurt, salt, peppar och mynta.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Krämig rucolasill

(6)

Crostini med kronärtskockskräm och syltad rödlök

(6)

Laxsashimi

(2)

Grekisk sallad grundrecept

(7)

Annikas sommardipp med grillat pitabröd

(13)

Grillad coleslaw

(7)

Sallad med pumpa, päron och getost

(0)

Coleslaw med kycklingprinskorv

(0)