
Gurka i gräddfil med mynta och citron
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 40 minuter
5 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 3 dl gräddfil
- 1 gurka
- 1 msk strimlad mynta
- 0.5 citron, pressad saft och rivet skal
- 0.25 krm salt
Gör så här
- Häll gräddfilen i ett kaffefilter och låt vätskan rinna av, minst en halvtimme eller över natten i kylskåp.
- Skala gurkan och fintärna eller skiva den. Salta lätt och låt vätskan rinna av på papper. Blanda den avrunna gräddfilen med mynta, pressad citron och citronskal. Smaka av med salt. Blanda ner gurkan.
Liknande recept
Gurka i gräddfil med mynta och citron
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 40 minuter
5 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Häll gräddfilen i ett kaffefilter och låt vätskan rinna av, minst en halvtimme eller över natten i kylskåp.
- Skala gurkan och fintärna eller skiva den. Salta lätt och låt vätskan rinna av på papper. Blanda den avrunna gräddfilen med mynta, pressad citron och citronskal. Smaka av med salt. Blanda ner gurkan.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!