För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Gulbeta med vegansk majonnäs

Betyg (1-5):
5 (3 betyg)

En riktig färgklick och vegansk smakexplosion på julbordet. Recept av Niklas Ekstedt

Tillagningstid: 40 min
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 12 små gulbetor eller rödbetor
  • Topping
  • 2 dl vegansk majonnäs
  • 1 msk pressad citronsaft
  • salt och svartpeppar
  • 100 g röd tångkaviar
  • färsk pepparrot
  • smörgåskrasse

Gör så här

  1. Koka betorna mjuka i saltat vatten. Gnid av skalet och dela på mitten. Skär bort en liten bit så att betan kan stå stadigt.
  2. Lägg betorna på ett serveringsfat. Smaka av majonnäsen med citronsaft, salt och svartpeppar. Spritsa eller klicka majonnäs på betorna. Skeda på tångcaviar och riv över pepparrot, garnera med klippt krasse.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kronärtskocksröra med parmesan

(0)

Fritto misto (friterad blomkål)

(7)

Susannas sallad med jordnötsdressing

(1)

Krämig rucolasill

(6)

Grönsaker med rostad vitlöksdipp

(7)

Semi-torkade tomater med basilika, hårdost

(19)

Squashrullader pesto och parmaskinka

(7)

Kall gazpacho

(46)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 12 små gulbetor eller rödbetor
  • Topping
  • 2 dl vegansk majonnäs
  • 1 msk pressad citronsaft
  • salt och svartpeppar
  • 100 g röd tångkaviar
  • färsk pepparrot
  • smörgåskrasse

Gulbeta med vegansk majonnäs

Betyg (1-5):
5 (3 betyg)

En riktig färgklick och vegansk smakexplosion på julbordet. Recept av Niklas Ekstedt

Tillagningstid: 40 min
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka betorna mjuka i saltat vatten. Gnid av skalet och dela på mitten. Skär bort en liten bit så att betan kan stå stadigt.
  2. Lägg betorna på ett serveringsfat. Smaka av majonnäsen med citronsaft, salt och svartpeppar. Spritsa eller klicka majonnäs på betorna. Skeda på tångcaviar och riv över pepparrot, garnera med klippt krasse.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kronärtskocksröra med parmesan

(0)

Fritto misto (friterad blomkål)

(7)

Susannas sallad med jordnötsdressing

(1)

Krämig rucolasill

(6)

Grönsaker med rostad vitlöksdipp

(7)

Semi-torkade tomater med basilika, hårdost

(19)

Squashrullader pesto och parmaskinka

(7)

Kall gazpacho

(46)