Gubbröra i snapsglas

Gubbröra i snapsglas

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(17)

Ingen midsommar utan gubbröra!

Tillagningstid: 15 minuter
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 burk ansjovisfiléer, 125 gram
  • 3 st ägg, hårdkokta
  • 0.5 dl rödlök, finhackad
  • 2 msk dill, hackad
  • ansjovis spad, lite
  • Till servering:
  • 1 burk stenbitsrom, eller löjrom
  • 1 msk gräslök, hackad

Gör så här

  1. Häll av ansjovisen men spara lite av spadet. Hacka den grovt.
  2. Skala och hacka eller riv äggen grovt.
  3. Blanda anjovis, ägg, lök, dill och ev. lite av anjovisspadet.
  4. Servera i små glas med en sked rom på toppen och hackad gräslök.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Gubbröra i snapsglas
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 1 burk ansjovisfiléer, 125 gram
  • 3 st ägg, hårdkokta
  • 0.5 dl rödlök, finhackad
  • 2 msk dill, hackad
  • ansjovis spad, lite
  • Till servering:
  • 1 burk stenbitsrom, eller löjrom
  • 1 msk gräslök, hackad

Gubbröra i snapsglas

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(17)

Ingen midsommar utan gubbröra!

Tillagningstid: 15 minuter
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Häll av ansjovisen men spara lite av spadet. Hacka den grovt.
  2. Skala och hacka eller riv äggen grovt.
  3. Blanda anjovis, ägg, lök, dill och ev. lite av anjovisspadet.
  4. Servera i små glas med en sked rom på toppen och hackad gräslök.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!