
Gubbröra i snapsglas
Betyg (1-5):
Ingen midsommar utan gubbröra!
Tillagningstid: 15 minuter
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 1 burk ansjovisfiléer, 125 gram
- 3 st ägg, hårdkokta
- 0.5 dl rödlök, finhackad
- 2 msk dill, hackad
- ansjovis spad, lite
- Till servering:
- 1 burk stenbitsrom, eller löjrom
- 1 msk gräslök, hackad
Gör så här
- Häll av ansjovisen men spara lite av spadet. Hacka den grovt.
- Skala och hacka eller riv äggen grovt.
- Blanda anjovis, ägg, lök, dill och ev. lite av anjovisspadet.
- Servera i små glas med en sked rom på toppen och hackad gräslök.
Gubbröra i snapsglas
Betyg (1-5):
Ingen midsommar utan gubbröra!
Tillagningstid: 15 minuter
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Häll av ansjovisen men spara lite av spadet. Hacka den grovt.
- Skala och hacka eller riv äggen grovt.
- Blanda anjovis, ägg, lök, dill och ev. lite av anjovisspadet.
- Servera i små glas med en sked rom på toppen och hackad gräslök.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!